UPEA RAHI KOTIIN ITSETEHTYNÄ!

Olen kaivannut rahia tai pientä jakkaraa olohuoneeseen jo kotvasen, mutta sellaista käypästä rahia ei ole sattunut vielä löytymään. Hakolan ihanaa keltaista samettirahia huokailin pitkään, mutta kangasnäytteet tilattuani ei se ihana hohtavan keltainen ollutkaan ihan niin syvä mitä ymmärsin. Enemän sellainen murrettu.

"Toisekseen en halunnut jalallista mallia ja muotokin olisi saanut olla 
mukavan pyöreä. Korkeutta saisi olla niin, että se sujahtaa mukavasti 
olohuoneen pöydän alle ja niin, 
että siinä voi lepuutella jalkoja rottinkituolissa istuen."


Rahitoivelistalla on ollut muutama kriteeri: sen pitäisi olla melko iso, ei siis mikään pieni palli vaan sen kokoinen, että kaksi pientä pyllyä mahtuu siinä istumaan ilman suurempia kinasteluita ( tähän ei kyllä ole kuin kaksi rahia ratkaisu, hah hah ). Toisekseen en halunnut jalallista mallia ja muotokin olisi saanut olla mukavan pyöreä. Korkeutta saisi olla niin, että se sujahtaa mukavasti olohuoneen pöydän alla ja niin, että siinä voi lepuutella jalkoja rottinkituolissa istuen.

Tänä aamuna sitten tämä unelmien rahi meille ilmaantui ja ihan omasta takaa! Täällä on pyörinyt tuollainen Elloksen pitkä käytävänmatto melko turhanpanttina, syystä että se on niin liukasta tavaraa pysymään lattialla, että on kyllä enemän rutussa kuin hienosti suorana. Eikä liukuesteet alla ole auttaneet vaan oikein ovat tyylikkäästi menneet ruttuun nekin. Siinä aamukahvin aikana syttyi ajatus joutavasta matosta ja sen jälkeen saikin isäntä katsella lasten perään, kun ompelukone olikin jo nostettu esille.

Rahista ei sitten pyöreää tullut vaan tuollainen pehmeä neliskanttinen. Matossa ei pituus rittänyt ihan koko rahia varten, mutta pohjan ompelin mustasta nahasta, jota sitäkin oli omasta takaa. Pysyypähän paremmin paikoillaan. Täytteenä on vähän sitä ja tätä, vanhoja täkkejä, vilttejä ja yksi pihatuolin vaahtomuovinen istuinosa. Sattuikin olemaan vielä mitoiltaan lähes rahin kokoinen, paksu ja tukeva, joten toi vähän ryhtiä olemukseen.

Eikös tullutkin ihan kiva rahi, vaikka itse tehty onkin? :) 

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)