LEMPEÄN HEMPEÄ MAKUUHUONE


Joskus pienet haaveet vievät aikansa toteutuakseen, mutta välillä tätä kannattaa odottaa. Haaveilin hurjan pitkään sängyn päälle ripustettavasta katoksesta, jota en koskaan tullut hankkineeksi meidän entiseen makkariin. Jotenkin se takka oli siinä ihan liian lähellä eikä ajatus tulipaloriskistä järin kovasti joukutellut. Nyt ei ole sitä vaaraa ja näin sain meille vihdoin hankittua katoksen!

"Katoksen muotoa pystyy helposti muokkaamaan mieleisekseen 
sitomalla ja solmimalla kankaan joko aivan alas ja isoksi tai pieneksi ja vähemmän massiivisemmaksi."

Voisi kuvitella, että katos pienentää entisestään ahdasta huonetta, mutta tuntuu enemänkin siltä, että tilaan tuli selkeämpi maakuuhuonemainen tuntu: katos rajaa sängyn nyt ihan omaksi tilakseen ja mikä parasta, katoksen ansioista ei tarvitse enää tuijotella tuota vanhaa kulunutta sisäkattoa. Ja onhan tässä sellainen pieni ylellisyyden tuntu! Sängyn petaaminen sujuu roikkuvasta katoksesta huolimatta oikein hyvin, eikä isäntäkään ole kertaakaan tähän hermostunut ;) Katoksen muotoa pystyy helposti muokkaamaan mieleisekseen sitomalla ja solmimalla kankaan joko aivan alas ja isoksi tai pieneksi ja vähemmän massiivisemmaksi.

Kangas on ihanan ohutta ja laskeutuvaa ja toden totta tämän alla on mukava nukkua. Kesällä voisi kokeilla avata verhot kokonaan alas ja katsoa toimisiko tämä samalla itikkasuojana. Meillä kun niitä tuntuu olevan vaikka kenelle jakaa! Tällä hetkellä kesäkelit ovat tosin haaveissa vain, sen verran talviselta tuolla pihalla näyttää. Lumesta viis, huomenna alkaa pieni pääsiäisloma ja odotan kovasti, että saadaan viettää perheen kesken aikaa ihan vain oleillen - nyt on ollut ihan hirveästi kaiken laista epäonnea ja kiirettä joka suunnalla, että kovasti jo kaivataan hetken rauhaa.


You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)