KEITTIÖSSÄ KAIKKI KOHDALLAAN?

Keittiö on tämän kodin "tilanjakaja" sekä näky, joka aukenee ensimmäisenä eteisestä sisään astuttaessa. Silloin kaiken pitäisi olla kohdallaan sillä paraatipaikalla tämä kyökki nykyään sijaitsee. Onkos täällä nyt kaikki sitten kohdallaan? No ei ihan, mutta hyvin lähellä jo ollaan! Kerroksellisuus ja omaperäisyys vaatii vähän aikaa ja vaivaa, mutta kelläs tässä kiire olisi.

Toisen yläkaapiston tilalle asensin heti alkuun parit avohyllyt kivoille käyttöesineille ym. Väriltään ne eivät oikein napanneet ja ovatkin odottaneet ihan jonkun tovin pintakäsittelyä. Tuota odotellessa aloin haaveilemaan myös muutamasta koukusta parille kahvikupille tuohon hyllyjen alle vaan mieluisia ei meinannut löytyä mistään. Muistinpa onneksi saaneeni äidiltäni viinipunaisen hattuhyllyn kaikkine koukkuineen ja sitä kiireellä aloin pakoilleen mallaamaan. Ja sehän istui ihan eikä melkein tuohon seinälle! Eipä mennyt aikaakaan kun hylly oli maalattu ja ja paikoilleen ruuvattu. Vanhoista hyllyistä jätin toisen tuohon päälle toiseksi hyllyksi ja mukavasti ne soljuu keskenään yhteen, kun saman värisiä ovat.

"Ei ehkä se ideaalein ratkaisu tehdä sitä unelmien keittiötä, 
mutta tälläiselle go with the flow eläjälle sopii vallan hyvin."

  Keittiö on tällä  hetkellä puolivalmis/ valmis tila, joka on kärsinyt muutamista pakollisista ratkaisuista ( osa seinistä on tapetoitu 6 vuotta sitten ja osa jämätapetilla laajennusosasta aiheutuneiden kaaosten takia ) ja on jäänyt sellaiseksi remontin väliinputoajaksi. Tila ei tavallaan tarvitse mitään, mutta tarvitsee kuitenkin pieniä viimeisteltyjä sekä pysyviä ratkaisuja, joilla nopeat valinnat korjataan. Tämä on valitettava tosiasia silloin, kun rakennetaan ja keittiö jää sen alle eikä kokonaisvaltainen keittiöremontti ole listalla. Ei ehkä se ideaalein ratkaisu tehdä sitä unelmien keittiötä, mutta tälläiselle go with the flow eläjälle sopii vallan hyvin.

Muutama juttu on listalla ja haaveissa, joilla saisi keittiän taas askeleen pari eteen päin. Työtasot vaatii uusimisen, ehkä ne tapetoinnit kohdilleen sekä ruokakomero jääkaapin viereen korvaaman avohyllykkö, joka toimittaa sitä virkaa tällä hetkellä. Ei paha rasti ollenkaan, eihän? Ruokakomerosta onkin vallan mahtava idea mielessä vaan siinä taitaisi tarvita vähän tuota rakennusmiestä kaveriksi!


You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)