SUNNUNTAIFIILIKSIÄ

Tammikuu on mennyt ihan hurjaa vauhtia! Ollaan jo loppupuolella ja ihan tosissaan voi alkaa jo odottelemaan kevättä. Itseasiassa jo vähän fiilistelin tässä muutama viikko sitten kevään valoisuutta ja vaihdoin syksyn jäljiltä tumman verhot valkoisiin. Meillä ei oikeastaan sen enempää verhoja vaihdellakaan, se tuttu syksyn tumma ja kevään valkea toimii yhä ja edelleen. Valkeat verhot tuovat sisustukseen ihanan raikkauden pimeän syksyn ja talven jälkeen.

Olohuoneen pöytä on vallan vieläkin herättänyt ihastusta ja niin kovin tyytyväinen olen, että sain sen itselleni kirpparilta hankittua! Aivan täydellinen! Pöytä on mitoiltaan sen verran suuri, että siihen saa kivasti pieniä kokoelmia aseteltua ja silti jää avaraksi. Kynttilät ovatkin olleet nyt pidemmän aikaa ihastuttamassa pöydällä, enkä taida niistä vielä ihan heti luopua :) Meillä on täällä ihan hurjasti lunta ja kokoajan tänäänkin on hiljalleen lumihiutaleet leijuneet taivaalla. Parasta talviaikaa siis elellään ja viltit sekä kynttilät lämmittää mukavasti.

Viimeaikoina on tullut päivitettyä Instagramia aika paljon tiiviimmin, kuin tätä blogia, joten jos tykkäät päästä fiiliksiin mukaan niin klikkaahan itsesi seuraajaksi :)

@designed.by.sm

Hyvää sunnuntaita sinne, nauttikaa ihanasta talvesta ja lumesta!

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)