PIENI PAKETTI YSTÄVÄLLE


*yhteistyö*


Vanhin lapsi on vielä_onneksi_siinä iässä, että kaverisynttärit ovat pop! Mitään supersynttäreitä ei täällä todellakaan järjestetä, ihan vaan kaverit, vähän tekemistä ja pikkuisen purtavaa riittää. Kaverisynttäreille lähdetään oikein mielellään ja lahjan hankinta on ehkä aina se suurin ja vaikein homma, kun ei mitään hirvittävän kallista osteta, muttei mitään turhaakaan haluta vain lahjan antamista varten hankkia. Yleensä paketit ovat olleetkin pieniä, mutta on koetettu ajatella lahjan saajaakin - sitä kun ei aina äitinä ole perillä siitä, mikä se just tänään on se must juttu.

Paketointi on kyllä jäänyt ihan joka kerta äidin hommaksi! Ja ihan hauskaahan se on :) Itse tykkään panostaa lahjan ulkonäköön ja varsinkin lapsille paketoidessa, olisi kiva, jos paketti olisi jollain tapaa hauska. Nyt on jälleen synttärit tulossa ja tällä kertaa ajattelin paketoida lahjan tadaa mustaan paperiin*! Synkkää? No ei! Askartelin nimittäin paketin päälle pienen Pandakarhun Lumen ja Pyryn innoittamana ja lahjanarulla kiepautin pandalle pienen rusetin. Nauhan väriä vaihtamalla tästä saa kivasti erilaisen paketin ja ainahan siihen voi tehdä vaikka pupusen tai yksisarvisen!

Paketoinni ei tarvitse olla mitään rakettitiedettä, kaapista löytyneistä lappusista, lahjanarusta sekä värikynistä saa aikaan jo todella kauniita paketteja. Jopa niin, että välillä neiti ilmoittaa:

" Äiti, nää on ehkä vähän liian hienoja. Ei tartte näin paljoo tehä.."paperi saatu näkyvyyttä vastaan LuKLabel:lta *

You May Also Like

1 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)