KAUNEIN KRUUNU IKINÄ* yhteistyö *


Tehtiin pieni varaslähtö kuusen suhteen tänä vuonna. Yksinkertaisesti ei voinut vastustaa ajatusta, kun Elina otti yhteyttä ja kertoi, millainen paketti olisi tulossa! Olen Instagramissa ihastellut Elinan suunnittelemia upeita puusta tehtyjä tuotteita jo pitkään, joten enemän kuin mielelläni lähdin tähän yhteistyöhön mukaan :)

Valona Design on kotimainen yritys, joka valmistaa piensisustus- ja lahjatavaratuotteita sekä koruja koivuvanerista. Tuotteet valmistetaan laser - leikkaamalla, joten tuotteet ovat huikean kepeitä ja ilmavia! Täytyy sanoa, että oma kokemukseni vanerista löytyy UPM:n vaneritehtaalta, jossa ( kyllä, sellaistakin olen puuhastellut! ) sitä tuli aikoinaan ladottua kolmessa vuorossa ja enpä silloin arvannut, että joskus vielä ihastelen vaneria aivan toisellaisessa muodossa ja kaikenlisäksi vielä näin kauniina.

Yksi pieni, mutta todella merkityksellinen asia, johon itse kinnitin huomiota saadessani paketin, oli tuotteiden pakkaus: tähän oli nähty vaivaa ja tuotteet oli pakattu todella kauniisti. Asiakas ei saa pelkästään tuoteta vaan ihan oikeasti loppuun saakka mietityn ja tarkkaan harkitun kokonaisuuden, joka arvostaa sekä tuotetta että asiakasta. Nämä ovat tälläisiä pieniä, mutta äärimmäisen tärkeitä yksityiskohtia, johon monen muunkin kannattaisi kiinnittää huomiota. Ehkä vielä enemän näin yksityisyrittäjänä tulee mietittyä näitä pieniä yksityiskohtia, joiden avulla saa luotua asiakkaalle mahtavan fiiliksen ihan pienistä jutuista alkaen. Kyllä siitä ihan eri tunne tulee, jos tuote tulee kauniisti pakattuna, kuin että se tulisi esim. pelkässä kuplamuovissa. Nyt paperikääre oli niin kaunis, että melkeimpä pakko käyttää se omien lahjojen paketointiin!

Elinan lähettämästä paketista löytyi yksi Kouvukristalli - timantti sekä latvatähti joulukuuseen, josta tulikin meidän kuusen kaunein kruunu!. Molemmat ovat niin kauniita, että niitä pitäisi esillä ilman kuustakin ja kuumeisesti jo mietin jatkokäyttöä näille :) Latvatähti sekä timantti ovat koottavia tuotteita, joten säilytys sekä lähettäminen on helppoa. Itseasiassa timantti tulikin jo valmiina pahvisessa kirjekuoripakkauksessa ( erittäin oivallinen idea! ), joten sen olisi voinut lähettää suoraan lahjaksi vaikkapa ystävälle tai sukulaiselle. Tuotteiden kasaaminen oli helppoa ja vaikka hiukan latvatähden kohdalla aristelin ohuiden osien napsauttamista paikoilleen niin kylläpä vain se vaneri on vankkaa tekoa. Ja on muuten ihan viimeisen päälle oivallettu osien muotokieli kasaamisen suhteen, niin näppärästi ne loksahtivat paikoilleen.

Ehdottomasti suosittelen kurkkaamaan Valona Designin tuotteet, kuusenkoristeiden ja latvatähtien joukosta löytyy myös hurjan kauniita koruja :)

Valona


Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)