IHANAT LETTIMATOT!Nyt kun pakkaset ja viileät kelit koettavat jälleen varpaita pikkuisen kutitella, olen miettinyt meidän mattoasioita uudelleen talven varalle. Olohuoneessa onkin mattoasiat oikein hyvällä mallilla, mutta meidän makkari kaipaa talveksi varsinkin uutta mattoa. Rintamaiestalossa kun tuppaa kaikesta lämmityksestä huolimatta lattiat olemaan talvella vähän viileät, niin lämmin paksu matto tuntuu varpaiden alla aikasta hyvälle. Villamatto on ratkaisuna todella toimiva: se on hengittävä, lämmin ja helppohoitoinen ratkaisu, joka kestää.Kävin ihastelemassa Sukhimattojen uutta mattomallistoa, jonka veikeä lettikuosi ihastutti kovasti: palmikoituja mattoja löytyy sekä huopa- että villamattoina ja varsinkin tuo huopainen versio on aika hauska! Tälläinen lämmin villamatto huokuu lämpöä niin materiaaliltaan kuin kuosiltaankin ja totta kai maton valmistuksen ne eettisetkin puolet lämmittävät mieltä. Nämä tälläiset asiat kun tuppaa monessa kohtaa unohtumaan ja häviää massatuotannon jalkojen alle niin hyvä on välillä muistella ja miettiä, että voisihan ne asiat olla toisinkin. Satsaus yhteen hyvään on parempi kuin tusina huonoja!
Vaikka tykkäänkin matoissa neutraaleista ja vaaleista sävyistä niin nämä värillisetkin matot kyllä hiukan houkuttelee :) Näitä mattoja voi käydä ihastelemassa täältä.

Lämpimistä varpaista ja matoista siirrytään nyt lämmityspuuhiin - äsken leijaili pienesti lumihiutaleita pihalla, joten varovaisesti toivon niitä lumisia kelejä jälleen. On nimittäin aika pimeää ja synkkää iltaisin pihalla..

Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)