IIIIIIIK!!!!! // SPIDERS!!!
Se on jälleen kummitteluviikonloppu käsillä. Juttelin tuossa hetki sitten siskoni kanssa puhelimessa viikonlopun vietosta: hän makoili juuri kylpylän hotellihuoneen sängyllä, miettien, jaksaako lähteä Halloweenbileisiin katselemaan bändejä vai jäisikö vaan huoneeseen nauttimaan pikku purtavista ja rauhasta. Jaa-a, liekkö juttelun tulos vai mikä, mutta jonkin ajan kuluttua puhelun jälkeen piippasi puhelin kuvaviestiä siskostani, joka oli täydessä kostyymissä lähdössä kohti bileitä.

Voi olla, että mainitsin sivuten lapsiarjesta, ehkäpä elämän pienistä haasteista, joita se aika ajoin tuppaa tiellemme heittelemään, ehkäpä pieni Neiti K availi ääntään siinä taustalla ja ilmoitti pontevasti jalalla lattiaa hakaten olemassa olostaan, ehkäpä pieni sarkastinen heitto "varmaan rankkaa hotellihuoneessa" pisti siskoon jonkinlaista hmmm: menohalua.

Näinhän se vähän tuppaa olemaan. Me lapselliset ja perheelliset vietetään monet juhlat lasten kanssa ja lapsettomat sitten viilettävät siellä vähän erilaisessa seurassa. Ja mitenkäs nämä hämähäkit ja lapset ja aikuisten bilettäminen littyy Halloweeniin? No ainakin sen verran, että vaikka siinä pienen mustan huumorin ja sarkasmintäyteläisen lievän kateudenpistoksen myötä puhelun jälkeen napattiin pienemmän kanssa palanen IIIIIIK!!!!HÄMÄHÄKKEJÄÄÄÄÄkakkua, niin se mahtava lapsen ilo ja reaktio johonkin näin pieneen asiaan, kuin kakku, toi taas ja jälleen sen tunteen pintaan, miksi näiden räpättävien pikkuihmisten kanssa on kaikesta huolimatta niin ihanaa. Saa ihan toisenlaisen tartuntapinnan moneen juttuun.

Ja kyllä. Kunhan nuorin on nukkumassa ja vanhin haettu Halloweenbileistä, minä istahdan sohvalle, nautin lasin viiniä, nautin hiljaisuudesta, nautin siitä, että olen kotona ja nautin. Koska aamulla taas siirretään kelloja ja ai pojat, siitä alkaa kuulkaas taas uusi aikakausi monella nukkujalla.

Se voi olla aamulla kuulkaas IIIIIIK!

Sirpa

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)