VANHEMPIEN MINIMAKKARI JA KESKENERÄISYYTTÄ

Ollaan nyt joku tovi "asuttu" yläkerran pientä makkaria ja päätös siirtyä päämakuuhuoneesta pienempään, on vain vahvistunut oikeaksi! Kaikki tärkein ja riittävä mahtuu tähän pieneen tilaan ja isommat makuuhuoneet ovat sitten lapsilla leikkejä ja temmellystä varten. Tässä kohtaa todettakoon, että vanhin neiti pyyti siirtyä sittenkin yläkertaan nuoremman kanssa, mutta katsotaas nyt vähän aikaa näin. Pienempi saattaa öisin vielä heräillä silloin tällöin niin viereisestä huoneesta sen vielä kuulee.

Seuraava kuva voi järkyttää esteetikkoja, mutta innostaa sisustajaa/remppaajaa: kyllä, huone on vielä pahasti kesken ja remppa jatkuu hiljalleen pitkin talvea. Kuten kuvasta näkyy, listoja puuttuu, ovet noh ovat mitä ovat ja pahinta osaa en edes kuvannut. Väliseinä nimittäin odottelee vielä rakentamista ja nurkka tuolla vasemmalla onkin aika kaaosta. Vaatekomeroiden ovien tilalle olen miettinyt liukuoviratkaisua sillä toisen komeron ovi ei todellakaan mahdu aukeamaan sängyn ollessa niin lähellä. Asuntomessuilla näin kivan liukuoviratkaisun Wave - kohteessa, sellainen hevostallin tai saranin ovea muistuttava systeemi ja se voisi olla kiva. Tai perus vaneriovi. Paljon on siis vielä puuhastelua tässä(kin) tilassa, mutta talvi tekee tuloaan ja ulkohommista voi siirtyä näppärästi sisahommien pariin!
Ulkona on tapahtunut kesän mittaan tosi paljon edistystä, mutta valitettavasti myös edessä on sellainen rakennusurakka, että ihan vähän harmittaa. Mutta ei voi minkä. Tehtävähän se on ja tästä voin kertoa teille myöhemmin vähän lisää.

Mutta nyt, oikein ihanaa viikonloppua!

Sirpa

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvältä ratkaisulta, lapsille enemmän tilaa. Meillä on tuo sama edessä varmasti lähivuosina, kun kuopus koulun aloittaa ja koulupöydän tarvitsee.
  Aurinkoista alkanutta syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen! Meidän makkari on n.3m x 2,5m ja riittää hyvin. Tosin vaatesäilytystä helpottaa vino vinttitila,jossa molemmille on pienet vaatekomerot. Mutta kyllä tähänkin tilaan mahtuisi vielä vaatekomerokin, jos tarve olisi :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia ja minusta tuo pienempi makuuhuone on jotenkin todella tunnelmallinen ja intiimi. Ja käytännöllinen, koska jotenkin nuoriso tuntuu vaativan enemmän elintilaa :). Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Milla! Kyllähän tätä saa vielä sisustaa, mutta toistaiseksi isommat remonttihommat menee näiden pienempien edelle :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)