KUINKA NAUTTIA ARJEN ILOISTA?
Eilen muu perhe oli käymässä mökillä ja itse lähdin extemporee samoilulle lähimetsään. Ei mitään hikijumppaa vaan kunhan vaeltelin pitkin polkuja ja katselin maisemia. Yllättävän paljon uutta tuli nähtyä näilläkin kulmilla, vaikka samoja polkuja on tullut kuljettua monet kerrat. Ehkä se oli syksyinen lämmittävä auringonpaiste, joka sai luonnon näyttämään jälleen erilaiselta mitä eilen. Ehkä se oli hiljaisuus, kiireettömyys.

Päivät hujahtaa hetkittäin tajutonta vauhtia, eikä joka päivä kerkeä kaikesta ympärillä olevasta nauttimaan. Tälläiset huolettomat samoilut metsässä antaa kummasti voimaa, lempeän ilman helliessä keuhkoja. Kiireessä tulee tehtyä asioita muutenkin aika liukuhihnalla, mutta joskus koetan muistaa vaalia arjen luksusta pienillä teoilla: ihan jo se, että asettelee ruoan lautaselle vähän kivemmin tai käyttää vähän spesiaalimpeja tarjoiluastioita, tuo kivaa fiilistä arkeen. 
Näitä arkisia hetkiä tulee tallennettua kameralle kovinkin paljon ja pieni, oma kuvakirja on ollut haaveissaa teettää näistä hetkistä. Sellainen voimaannuttava kuvakooste ja muisto arjen hetkistä.

 Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)