SISUSTUSSUUNTAUKSIA JA AJATUKSIA MUUTOKSISTA

  

 Kesän mittaan olen huomannut, kuinka kotiimme kantautuu entistä enemän tummempia, luonnonläheisiä sekä boheemimpia sisustusratkaisuja. Tuskin muistankaan vielä vuosikin sitten kaipaamaani avaraa, ehkä hiukan minimaalisempaa sisustuskaipuuta! Ruokailutilan maalaaminen tummalla vihreällä on vain vahvistanut tunnetta syvistä väreistä ja rosoisista pinnoista. Maalikaupoilla myyjä totesikin, että on ihanaa, miten valkoinen / mustavalkoinen sisustaminen alkaa pikku hiljaa väistymään värien tieltä. No, en sanoisi, että meillä ihan hirveän värikästä on, mutta ei ole mustavalkoistakaan.

Olen useampaan otteeseen tänne blogiin kirjoittanut siitä, kuinka remontin aikaan kaipasin avaraa, selkeää ja vaaleaa tilaa: selkeitä linjoja ja valoa, vähän tavaraa ja simppeleitä ratkaisuja. Ja huomasin myös, ettei vaan ole mun juttu nuo minimalistiset sisustusratkaisut. Selkeästi remonttikaaos, ahtaus ja pressuilla peitettyjen ikkunoiden tuoma pimeys vaikuttivat silloiseen mieltymykseen. Viimeaikoina olen vahvastikin tuntenut vetoa tummempiin sävyihin, saapuvan syksyn siihen vaikuttaessa. Meille onkin tässä kesän mittaan saapunut hiukan rottinkia, tummempia puunsävyjä sekä kivoja pieniä yksityiskohtia keraamisten astioiden muodossa.

No okei, täytyy myöntää, että ostin rautakaupasta 3 litraa valkeaa maalia, kun oli 5e hintaan koko pönikkä tarjouksessa, mutta sille onkin käyttöä vanhimman tytön huoneessa. Siellä mennäänkin sitten vähän toisenlaisissa tunnelmissa, mitä muualla. Vaaleita pintoja ja tehosteväreinä vaaleanpunaista sekä turkoosia :)


Sirpa

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)