LÖYTÖJÄ RANNALTA SEKÄ REMONTTIKUULUMISIA // LITTLE DETAILS AT HOME

Tästä onkin jo aikaa, kun kävimme vanhimman tyttären kanssa tutkiskelemassa Olavinlinnan liepeillä hyviä kuvauspaikkoja ja siinä samalla matkaan tarttui irtonaisia sulkia. Sulat, kivet, oksat sekä muut luonnon antimet löytävät mitä suurimmissa määrin paikkansa sisustuksessa. Näitä ei montaa tarvita tuomaan kivaa tunnelmaa kotiin. Onhan noita isompiakin uppotukin paloja sekä kivenmurikoita reissulta kannettu ja vaika mies välillä huokaiseekin ja pyörittelee päätään niin paikkansa ne ovat täältä löytäneet.

Sisällä ei kovin kamalasti ole kesän aikana kyllä tapahtunut ja aika vähiin on blogikirjoitukset jääneet näiltäosin. Katsellaan sitten syksyllä uudelleen, josko tänne innostuisi ( siis kerkeäisi ) useammin postailemaan, kesä on tosiaan mennyt rakennuspuuhissa ja omissa kuvaustouhuissa aika tiiviisti! Mutta hei, sen verran ollaan saatu aikaiseksi ettei meillä ole tiedossa yhtään mitään rakennettavaa ensikesälle! Kerrassaan outo fiilis. Puutarhavaja on jo melkein valmis, puuttuu enää toinen kerros maalia, portaat on rakennettu uudelle kuistille ja saunan terassi sekä vanhan sisäänkäynnin portaatkin on jo vahattu. Eli ehkä ensikesänä sitten vain nautitaan :)

Tosin tällä hetkellä keli on pihalla kuin parhaimpina hellepäivinä konsanaan eikä syksyä voi kuin aamuisin hennosti tuntea. Uskomatonta mitkä kelit sattuikin näille elokuun päiville! Nyt vaan niistä nauttimaan :)

Sirpa 

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)