KUKKAHYLLY INSPIRAATIO // FLOWER WINDOW SHELF


 

Olen kovasti haaveillut ikkunasyvennyksistä ja pienesti jo ehdotellut miehelleni, voitaisiinko sellaiset ehkäpä meille rakentaa. Eihän ne varsinaiset syvennykset olisi vaan enemänkin kiinteät hyllyt. Sellaista ei nyt taida olla näköpiirissä, joten jääköön ne vielä haaveeksi.

Olohuoneen yksi seinusta on ollut aika autio ja tylsähkö ( siksipä siitä ei montaa kuvaa olekaan otettu ) ja siellä olen pyöräyttänyt kaikenlaista tuolia ja koria, mutta ihan just sitä pistettä iin päälle ei ole löytynyt. Paitsi ihan sattumalta näin kävi! Kävin siivoilemassa ja pikkuisen sisustamassa meidän saunatilaa, joka sekin on ollut aika tuuliajolle sitten viimekesän ja sieltä jäi joutavaksi vanha naulakko. Naulakolle en sen enempää ajatellut käyttöä olevan, mutta sisälle tuodessa satuin laskemaan lattialle ikkunan alle. Jep, eipä siinä kovin taas porakone surissut, kun naulakko oli asennettu hyllyksi ikkunan alle.

Verhot meinasi tuottaa harmaita hiuksia, sillä naulakko on aika syvä ja pitkät verhot juuri ja juuri laskeutuu nästisti reunoilta. Kokeilin jo välissä kappaakin, mutta pitkät verhot sopii kyllä linjojensa puolesta paremmin. Vähän pidempää verhotankoa piti etsiä ( heh, juuri kesän alussa sahasin tangon lyhyemmäksi, kun oli liian pitkä...älkööt siis koskaan enää koskeko mihinkään, sillä luultavasti uusi idea on jo nurkan takana... ) tilalle ja kyllähän ne nyt siihen suht kivasti asettuivat.

Tämä on jälleen näitä Peppi Pitkätossun huvikumpuideoita, yhdistellään outoja juttuja outoihin paikkoihin, mutta sopii meille! Sekoitus modernia ja kierrätettyä, vanhaa ja tees se itse - ideoita.

Sirpa  

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)