KESÄKUULUMISIA // WHATS UP?

 
Tervehdys pitkästä aikaa! Täällä kesä mennä porskuttaa omaa kiireistä ja epäkiireistä tahtiaan eteen päin: välillä keretään päivisin puuhastelemaan verkkaisesti vähän sitä sun tätä ja välillä kellon soidessa klo 5.30 on päivä jo keskiyön hujakoilla yhdessä hujauksessa. Lasten kanssa ollaan kuitenkin pyritty päivät pyhittämään hyvin pitkälti heille, eli omat työt tehdään aika lailla yöhommina. Kuvauksia onneksi pystyy hoitamaan viikonloppuisin ja iltapäivisinkin, joten lapset saa olla ihan lomallakin vaikka äiti painaa duunia :)

Aurinkoisina päivinä ei aina jakseta olla kotona ja silloin me suunnataankin rannoille, joita tästä läheltä löytyykin kivasti. Pari lempparirantaa on meille muodostunut kesän aikana ja molemmissa on aivan huikea hiekkaranta. Meitä vähän kauempana olevalla hiekkarannalla on myös kiva nuotiopaikka, jossa varmasti tulee piipahdettua makkaranpaistossa vähän myöhemminkin loppukesästä. Meillä on molemmat tehneet aika isot muutokset työelämän suhteen, joten tänä kesänä ei kesälomaa ole kummallakaan, joten mitään suurempia reissuja ei ole tiedossa. Haaveissa on tosin Norjan reissu, mutta ehkäpä sinne päästään ensivuonna!

Muuten tänne ei ihmeempiä kuulu tai sen kummempia ole tapahtunut. Hiljalleen laitellaan paikkoja kuntoon ja rakennellaan keskeneräisyyksiä ja ihmetellään, miksei kasvimaalla oikein kasvit kasva...Jopa salaatti kasvaa kituen ja ainoaksi syyksi olen keksinyt kelin ja sen, että meillä ei nuo lämpimätkään päivä ole olleet huippulämpimiä, sillä järveltä puhaltaa viileää ilmaa. Järvivesi ei todellakaan ole kovin lämmintä tänäkään kesänä..Ihan harmittaa, mutta minkäs teet. Ensi kesäksi täytyy keksiä jotain suojaa/harsoa/kasvihuonetta tai menee reisille koko homma!

Palaillaan taasen, kunhan keretään! Ai joo, kävin tänään varmaan neljännen kerran katsomassa yhtä studiotilaa - siis päätöksiä olisi taas edessä ;)

Sirpa

You May Also Like

1 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)