HAAVEISTA TOTTA? // MAKE YOUR DREAMS COME TRUE


Kesä oikeastaan alkaa vasta näyttää parastaan ja päivät ovat olleet jo ihan lämpimiäkin. Mutta tiedättekö mitä? Oma mieleni alkaa pikkuisen siirtymään jo syksyä kohti. Tänäänkin mietin, miten päivä on ollut hyvin kuuma, kostea ja painostava. Sellainen loppukesän hellepäivä, joka sekoittuu saapuvan syksyn viileään tuuleen ja jotenkin pienet mielen sopukat alkoivat salaa kaipaamaan syksyä.

Osasyy siihen, että syksy pyörii näin heinäkuun viimeisinä päivinä mielessä on oman yritykseni jatkumo. Tämä kesä on ollut huikea ensimmäiseksi kesäksi näissä hommissa. Olen saanut niin paljon ihanaa palautetta asiakkailta, on kehuttu ja kerrottu, kuinka on yhdessä itketty kuvia katsellessa. Olen ollut sanaton monet kerrat, hämmentynyt ja häkeltynyt. Saanut niin lämpimiä aaltoja läpi koko kehon lukiessani minulle osoitettua viestiä, että on pitänyt jäädä miettimään, että mitä tässä tapahtui? Otin vain kuvia.

Vain kuvia. Ei. Minulle on kerrottu, etten ota vain kuvia vaan taltioin muistoja. Ja se on kuulkaas aika paljon sanottu se. Paikallinen sanomalehti teki minusta jokin aika sitten jutun ja siinä kysyttiin tulevaisuudesta ja suunnitelmista. Se onkin se osasyy tähän syksyn tulemiseen ajatuksissa. Kesä alkaa olemaan ohi, kohta ei enää kuvata ulkona, kohta kaivataan sisätilaa. Olenkin käynyt katsomassa yhtä työtilaa tässä jo useampaan otteeseen. Hinta on kohtuullinen, tila on riittävän iso ja saan käyttää asiakkaita varten odotustilaa, joka on iso. Löytyy vessat ja kaikki. Tämä on ehkä irtisanoutumisen jälkeen toinen oikeasti iso tekijä. Otanko riskin? Kykenenkö maksamaan vuokran? Riittääkö asiakkaita? Jos en ota studiotilaa, menetänkö asiakkaita, kun ei ole paikkaa missä kuvata tai kun ei ole edes tarjota paikkaa missä kuvata? Vai saanko lisää kuvattavia, koska minulla olisi tila, jonne voin rakentaa ihan juuri sellaisen kuvaustilan kun haluan?

Niin, ja se toimittaja kysyi tulevaisuudesta. Sanoin, että haluan kuvata niin, että asiakas voi kymmenen vuoden päästäkin kuvia katsellessaan haistaa, maistaa ja tuntea sen hetken. Palata siihen, kuin se olisi eilinen.

Mikä on se syy miksen tekisi haaveistani totta?

SirpaYou May Also Like

1 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)