KIVEMPI HYTTYSSAVU // MOSQUITO TRAP
Ah, kesä ja hyttyset! Me asutaan niin hyttysten paratiisissa kuin olla voi, sillä järvi ympäröi tonttia kauttaaltaa ja tontin takalaitaan sattuu vielä pieni suoalue. Eilen puuhastelin alkuillasta kasvimaan kimpussa ja hyttysiä alkoikin olemaan riesaksi asti kuusiaidan vieressä. Ei siinä pitkin jaksanut touhuta.

Meillä onkin kaikenlaiset hyttyskarkottimet kovassa käytössä pitkin kesää. Etukuistilla polttelen hyttyssavuja tämän tästäkin, ettei ihan joka oven avauksella lentäisi parvi sisään. Hyttyssavut ovat ihan jees, mutta eipä ne kovin kauniita ole ja sotkevat vielä ihan kivasti. Jyskistä satuin löytämään tälläisen kivan kannellisen rasian ja nappasin sen matkaan ihan näitä savuja varten. Omaan silmään tarpeeksi kaunis ja simppeli esine hyttyssavuja varten ja kannen alle saa kaiken piiloon, mikäli käyttöä ei ole. Nämä tälläiset pienet yksinkertaiset jutut nostattavat kyllä paremmalle levelille estetiikan kuistilla. Hyttyssavuja varten on myös tuollaiset ikivanhat ruosteiset lyhdyt, joiden sisälle hyttyssavu mahtuu juuri kivasti eikä vihreä kiekura ole niin silmiinpistävän ruman näköinen. Palanut tuhka tipahtelee nätisti pohjalle, joten ei sotke kuistin lattiaakaan.

Kuisti odottelee vielä portaita, joten kunhan ne ovat valmiit niin laittelen vähän parempia kuvia kuistista. Onneksi tuli muutettua suunnitelmat pelkästä terassista ja pienestä katoksesta oven yläpuolella ja tehtiin kerralla reilu kuisti. Haaveissa on jossain vaiheessa asentaa lasit talveksi ja ehkä joku pieni kiva kamina..no kamina taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi, mutta ehkä ne lasit saadaan joku päivä :)


Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)