KIRPPISLÖYTÖJÄ // SECONDHAND SHOP FINDS
Eilen kuvausten jälkeen pyötähdin nopeasti paikallisella kirpparilla katselemassa niitä näitä. Huomasin tietenkin jälleen, ettei käteistä ollut mukana kuin rajallisesti muutama euro ( miksiköhän juuri silloi, kun extemporee kirppistelet ei käteistä ole?! ), joten en viitsinyt kovin innokkaana pöytiä tonkia. Tietenkin kävi niin, että löysin muutamia kivoja pikku juttuja ja puntaroin siinä pitkään, että mikä se löydöistä onkaan se houkuttelevin. Valkkasin parhaat ja kiikutin loput paikoilleen ja silloin silmäni osuivat huippulöytöön!

Siellä ne oli, pöydän alla piilossa, nämä rottinkiset henkarit. Vaivaiset viisi euroa seitsemästä kappaleesta pisti koko kirppissatsin uuteen uskoon. Kipot ja kupit jäi ja nämä lähtivät matkaan. Suunnitelmissa on laittaa nämä makkariin ja ajattelin kaveriksi hankkia puisen helmiverhon oman pienen "walk in closet":n eteen. Tai aika kaukana se on hulppeasta walkkerista sillä kokoa vaatekomerolla on noin päälle metri kertaa metri...Mutta vallan riittävä ja saan omat vaatteeni sinne supernäppärästi!

Kirppikseltä olen onnistunut löytämään myös kivoja keraamisia astioita vanhaan kaappiini, varsinkin Pentikin kipot muutamalla eurolla ovat lämmittäneet löytäjän mieltä. Olen jo useamman kuukauden pohtinut, josko laittaisi oman Muumimuki kokoelman myyntiin: ihania ovat, mutta haluaisin tilalle jonkun yhtenäisemmän ja siromman kuppisetin. Joten taitaa olla aika heittää Muumeille heipat ja antaa niille uusi koti.

Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)