TYÖNI VALOKUVAAJANA // PHOTOGRAPHER

Oma innostukseni kameran takana on viimeaikoina kasvanut ihan hurjasti. Moni asia vaikutti päätökseeni ja viimeinen silaus tulikin päivätyön, sen oikean työn, puolelta. Olen siis ollut äitiyslomilla ja perhevapailla ja sen jälkeen lomautettuna ja lopputuloksena tarjottiin niin vähän työtunteja, että ajatus jostain muusta kypsyi päässäni. Mieheni ei edes miettiny vaan sanoi heti, että tee se! Minä mietin hetken. Raha on kuitenkin perheelliselle, remonttia tekevälle asuntovelalliselle aika iso asia. Loppujen lopuksi ratkaisu oli helppo, sillä minulle tarjottiin hetkeksi enemän työtunteja ja huomasin ettei se herättänyt minussa riemunkiljahduksia: tajusin, että syyni ovat jossain muualla ja hetkeni on tässä.

Joten tein hemmetin rohkean päätöksen ja irtisanouduin töistäni. Mieheni tukee tätä päätöstä 110%, joka on todella tärkeää - ei tähän ilman toisen tukea pysty. Totesin, että jos en tätä nyt kokeile niin kyllä kaduttaa. Jos tämä ei lähde liitoon eikä tästä hommasta tule yrityksestä huolimatta mitään, en koe epäonnistuneeni. Jos en yrittäisi, silloin epäonnistuisin. Viimeisenä päivänä tuskin harmittelen irtisanoutumista ja töiden menetystä - veikkaan, että pohtisin syvästi miksi en koskaan lähtenyt kokeilemaan sitä, mitä oikeasti haluan! Joten tässä ollaan, omilla siivillä! Työtä on edessä, paljon on tehtävää ja oma paikkansa on valokuvauksen saralla löydettävä. Onnekseni olen saanut jo viime kesänä tälle kesälle kuvauksia, joten ihan hyvillä mielillä mennään.

Mikäli haluat olla apuna ja tukena niin käyhän tsekkaamassa ja tykkäämässä Instagram tilini tai Facebook tilini

@piirtophotographyOlisi ihan huippua, jos lähtisit tähän matkaan kanssani mukaan :)


Sirpa

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Hienoa, onnittelut rohkeasta päätöksestä hypätä uusille urille. Onnea uuden työn parissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä nauttinut tästä ihan hurjan paljon :)

   Poista
 2. Olen ihan varma, että oli hyvä päätös, joka palkitsee. Monessakin mielessä, ja ajank kanssa toivottavasti myös rahallisesti, koska se on kuitenkin aika tärkeä asia sekin. Onnea rohkeudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin henkisesti on palkinnut, eikä ole edes jännittäny tämä tilanne! Ehkä oon uhkarohkea, mutta uskon, että työ kantaa vielä pitkälle :)

   Poista
 3. Rohkea päätös, hurjasti onnea uuteen työhön!

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)