TÄYTELÄINEN KAHVI AAMUUN // MORNING COFFEE


Kahvin suhteen olen sellainen aamukahvi-ihminen: pari kupillista on melko välttämätöntä kiskaista heti herättyä tai päivä ei vaan lähe käyntiin. Voi niitä aamuja, kun huomaa että kahvi on loppu. Ei auta kun juosta kauppaan ( paitsi sitä joutuu muutaman tunnin odottelemaan aamuisin ) ja kituuteltava siihen saakka tuskissaan. Aamun jälkeen tosin kahvilla ei ole enää niin merkitystä, erittäin harvoin tulee juotua enää sen jälkeen eikä oikein kyllä maistukaan.

Eli olen aamulla nautiskelia. Heräänkin yleensä arkisin jo hyvissä ajoin heti viiden jälkeen, että kerkeän nauttimaan kupposet kahvia rauhassa ennen jälkikasvun heräämistä. Itselleni se on ihan mielettömän tärkeää ja jotenkin päivät ovat ihan erilaisia, kun on saanut sen hetken startata omassa rauhassa ennen päivän touhuja. Ihan must juttu! Yleensä tsekkaan päivän postit ja uutiset samalla tai teen asiakkaille viimeisiä kuvia tai tarjouksia. Kunhan pääasiassa olen ja nautin kahvista. Peruskahvi menee aina pelkällä maidolla, mutta viime aikoina olen alkanut käyttämään Oatlyn !Kaffe - kaurajuomaa: en siis terveydellisistä syistä vaan maun takia. Se tuo kivan pähkinäisen vivahteen kahviin vaikkei pähkinää sisälläkään. Myös pienempi neiti diggailee tästä mausta varsinaisen paljon, joten siitäkin syystä purkki kaurajuomaa löytyy jäkaapista.

Joskus sitten tekee mieli jotain hiukan parempaa ja tänään lusikoinkin kahvin sekaan lusikallisen maapähkinävoita sekä hunajaa ja lorauksen kaurajuomaa. Ihan superi kombo eikä lainkaan liian makea. Oikein hyvää vaihtelua perusaamujen kahviin. Kannattaa kokeilla :)

Sirpa 

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)