SAVO BLOCK PARTY 2017 // FESTIVALS AT SAVONLINNA
Nyt on tulossa jotain aivan huikeeta näille kulmille! Ensimmäistä kertaa järjestettävä Savo Block Party starttaa tämän kesän festarit upealla paikalla ja laadukkaalla artistikattauksella! Tätä on pakko hehkuttaa jo siksi, että täällä meillä päin Savossa tartutaan entistä kiivaammin kulttuurin ja elämyksien järjestämiseen. Ikärajaton tapahtuma on tervetullut lisä Oopperan ja Baletin rinnalle, mihin Savonlinnassa on ehkä totuttu vuosien aikana. Savo Block Party on hyvä alkusoitto myös heinäkuussa järjestettävälle Puruvesi POPille, joka on löytänyt vahvan paikkansa Itä-Suomen festivaalien joukossa. Esiintymisalueena toimii vanha ratapiha ja koko päivän kestävän tapahtuman oheen on järjestetty paljon muutakin tapahtumaa: mm. S/S Punkaharju aloittaa perjantain 26.5 festivaalit SBP Bileristeilyllä, jonka jälkeen juhlat jatkuvat S/S Punkaharju laivalla satamassa. Liput kannattaa varata jo hyvissä ajoin, sillä kaksi tuntia kestävä risteily Saimaan vesistössä on varsin upea kokemus! Infoa risteilystä löydät osoitteesta:


Esiintyjäkaarti on heti ensimmäisenä vuotena laadukas ja mielenkiintoinen: Nikke Ankara, Arttu Lindeman, Skandaali, Ollie sekä Jones nousevat lavalle räjäyttämään festarikansan täyteen fiilikseen! Mainitut aristit ovat vain pintaraapaisu esiintyjäkaartissa, sillä ilta kattaa varsin näyttävän setin esiintyjineen ja yllätysnimineen. Illan aikana kuullaan myös Suomen kaikkien aikojen kovatasoisin rap - kilpailu Kiero Sawo Battle, Suomen rap - mestareiden tähdittämänä.

Jos hiukkaakaan kiinnostaa kunnon meno ja tykistys, suosittelen tulemaan paikan päälle! Lisä infoa löytyy tapahtumien kotisivuilta:


Tiedossa on varmasti mahtavaa settiä ja uskon, ettei tämä festivaali jää yhteen kertaan. Taustajoukoissa häärää sellaisia tekeviä ihmisiä ja tukijoukkoja, että taatusti jalansija löytyy kesän juhlien joukossa ja päästään nauttimaan useampana vuonna huikeasta menosta! 

Tervetuloa!

Sirpa

  

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)