TODELLISTA HIDASTA ELÄMÄÄ // SLOW LIVING

Ihanat te, kiitos kivoista kommenteista edeltävään lamppupostaukseen! Valaisin nimittäin tuntui sopivan pakoilleen niin hyvin, että kukaan ei edes muistanut ettei siinä aikaisemmin ollut ollenkaan valaisinta. Odotan kovasti, että sähkäri käy vetämässä piuhat kiinni kattoon niin päästään näkemän valaisin ihan käytössäkin.

Odottaminen ei tosiaan ole mikään kummoinen juttu nykyään, ollaan hidastettu elämistä aika lailla rakentamisen jälkeen. Sen vaan huomaa ja tuntee, kun on oikeasti paussin aika. Jos ei enää tunnu kivalle rakentaa ja remontoida niin antaa olla. Ei ne keskeneräiset jutut enää tunnu missään. En edes muista milloin aloitettiin yläkerrassa nuoremman neidin huoneen remppa. Muistan vain sen, että melkein heti ensimmäisten tapettisuikaleiden jälkeen neiti päätti, ettei nuku enää vaunuissa. Se siitä päikkäriaikaan remppaamisesta. Alkoi nukkumaan sisällä ja kun huoneet ovat vierekkäin ilman väliseinää, sai remontoinnin unohtaa kokonaan siltä osin. Ja siihen se sitten vähän jäikin. Ei vaan huvittanut eikä jaksanut enää.

Vauvavuosi, remontti ja huoltajuuskiista oikeudessa ( ei, en koskaan uskonut sitä tapahtuvan ) vei mehut meiltä molemmilta aika tarkkaan. Fyysinen taakka ei niinkään ollut se raskain, mutta henkinen. Sitäpä ei niin vain levolla korjata. Joten hidastaminen ja asioiden verkalleen edistyminen ei ole pitkään aikaan enää ottanut päähän - kyllä sitä valmista tulee. Meillä on kuitenkin moni paikka jo ihan kivassa kuosissa kotona, joten ei toinna hötkyillä.

Tänään jälleen pitkästä aikaa rempattiin tytön huonetta ja ihan jees fiilis oli huomata, miten tälläinen hissukseen puurtaminen tuottaa tulosta. Ja ehkä parasta on ollut huomata, ettei enää ärsytä niin tolkuttomasti se, että siellä täällä on hommat kesken. Sitä vaan kävelee ohi ja välillä pohtii, että no joo, jos joku päivä. Tiedän, tunnen, että se joku päivä on taas tuolla nurkan takana. Hidas elämä on tuottanut henkisellä puolella paljon hyvää, josta jaksaa taas emmentaa uutta intoa tekemiseen.

Sirpa

You May Also Like

1 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)