PITKIEN PYHIEN SYNDROOMA // LONG HOLIDAYS

Selkeästikin pitkät pyhät ja toimeettomat päivät aiheuttavat kaikenlaista pientä sivutoimenpidettä. Ei sillä, että yläkerran rempan kanssa olisi ollut tarpeeksi tekemistä, mutta kerta maali sattui loppumaan kesken, joutui tilalle keksimään korvaavaa tekemistä.

Pääsiäinen kesti lähestulkoon ikuisuuden mielestäni. Liekkö koskaan pyhtä tuntuneet näin pitkiltä ja aikaansaavilta! Siskoni kanssa maalattiin yläkerran huone kertaalleen, käytiin Kolovedellä patikoimassa kolmen sukupolven kera ( hatunnosto tyttärelleni, joka jaksoi koko reissun, vaikka yllätyksenä tulikin monen monta ylimääräistä kilometriä hangessa tarpoen ), syötiin, ai että syötiinkin äidin patojen äärellä, saunottiin mommolan rantasaunalla, teihtiin pääsiäisateria jopa kotonakin tällä kertaa ( karitsa muhi vastoin ohjeita useita tunteja padassa ja kylläpä tuli hyvää ). saatiin viettää ihan kahdestaan lähes koko sunnuntai mieheni kanssa ja

keittiön rumaan laatoitukseen kyllästyneenä extemporeena nakuttelin ne alas. Tuossahan tuota nyt katsellaan varmaan joku tovi, mutta jotenkin helpottava tunne, että taas on aloitettu jotain mukavaa, jonka voi viedä loppuun sitten aikanaan. Tällälailla pala palalta valmistuu meidän keittiö ja pitkällä tähtäimella kerkeää miettimään monet asiat useaan kertaan - ja valmista tulee sitten aikanaan  :)

Sirpa


You May Also Like

1 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)