OLOHUONEEN DIY VALAISIN // NEW PENDANT LIGHT


Kuinka sitä joskus muuttaakin mieltään! Olin mekoisen varma alusta saakka, ettei me tarvita erillistä valaisinta enää olohuoneeseen, koska alasvaloja on ihan riittävästi. Itseasiassa valaisun kannalta me ei tänne kattovaloa tarvittaisikaan, mutta muutoin tuntui jotain tilasta uupuvan. Kaikkea pyörittelin hyllyistä kirjahyllyyn ja tauluista kollaaseihin, kunnes keksin, että hei, jos se onkin se valaisin.

Tähän valaisinideaan tartuttuani pyörähtelin netissä katselemassa kivoja valaisimia ( yhden ihan huippiksen löysinkin, mutta vielä ei 500e löydy taskusta ) ja rottinkiset vaihtoehdot miellyttivät kovastikin silmää. Ok, se huippisvalaisin on kaikkea muuta, kuin rottinkinen, ehkä esittelen sen vielä täällä blogissakin, mutta hyvänä kakkosena tuli rottinki. 

Rottinkivalaisin löytyikin sitten ihan omasta takaa, nimittäin yhdestä korista. Mallailin sitä tuonne kattoon roikkumaan ja viikon siellä sitä katseltuani totesin, että eipä tarvitse merta edemmäksi kalaan mennä: se on siinä. Kahvat vaan poikki ja korin sisälle virittelin tuollaisen keraamisen pienen valaisimen, joten nyt ei valokaan loista suoraan silmään.

Mitäs tykkäätte? Hitti vai huti? :) 

Sirpa

You May Also Like

8 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)