AJATUKSIA OMASTA KODISTA // MY HOME

Pääsiäisen kunniaksi nappasin kuvan tekemästäni kimpusta Instaan. Kuvasin sen meidän ruokailutilassa ja se herättikin kovasti mielenkiintoa tunnelmallaan. Kiitos ihanista kommenteistanne, kyllä lämmitti mieltä :) Itse tykkään ihan hurjan paljon tästä huoneesta ja Syvänne on ollut nappi valinta seinien väriksi. Mutta tähän tunnelmaan pääseminen ei ole ollut ihan itsestään selvyys: kun aikansa on mennyt melkein väkisin vasten omaa tunnetta, on suorastaan helpotus, kun vihdoin on uskaltanut toteuttaa sitä, mistä tykkää.

Muistan, kun aloimme rakentamaan ja ajattelin silloin, että vitsit että meille tulee valeaa ja valkoista koko kämppä täyteen! Tykkäsin, ja tykkään yhä edelleen blogien ja Instan vaaleista, minimalistisista kodeista, jotka näyttävät huippuihanille ja tyylikkäille, ja joissa tuntuu, että mikä tahansa huonekalu tai esine tulee kauniisti esille. Samaan aikaan omaan kotiin tätä vaaleutta tuodessa, se ei vaan napannut. Tunnelma jotenkin tökki ja ajattelin, että on se kumma, kun ei onnistu. No, eihän se onnistukaan, kun loppujen lopuksi se oma maku oli jossain muualla.

Siinä kohtaa, kun mennä räväytin ja maalasin ikkunattoman ruokailuhuoneen kokonaan tummanvihreällä Syvänteellä, tunsin, että nyt ollaan oikeilla jäljillä. Tuo tumma tila on puhutteleva ja tuo ihan omanlaisen fiiliksen tänne. Ihan turhaan pelkäsin, että vain ja ainostaan vaaleat tilat antavat mahdollisuuden sisustaa kauniisti, kyllä nuo tummat seinät puhuttelevat yhtälailla. Arvatkaa vaan, tekisikö mieli nyt siirtyä olohuoneen seinien kimppuun? No todellakin! Ne joutuvat kyllä odottamaan värikylpyä vielä tovin, koska mielessä on vähän jotain muutakin, kuin pelkkä maalaus. Vai mitä mieltä olette tästä:

Kuvahaun tulos haulle black wall living room

BIBBY AND BRADY

Raskasu ja synnytshuuruissa sisustuksen ja kodin suunnittelu saattaa tuoda jälkikäteen vähän toisenlaisia ajatuksia. Onneksi ei tullut tehtyä mitään hirveän radikaalia ja näin jälkikäteen asioita on helppo tehdä uudelleen. Mukavaa sunnuntaita!

Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)