OLOHUONEEN LIIKUNTAPISTE // HOME GYM

Lasten riemulla ei tuntunut olevan rajaa, kun kotiin saapui puolapuut sekä trapetsi! Meillä on jo ennestään ollut voimistelurenkaat Suomen Voimistelutuotteelta ja ollaan tykätty tosi paljon. Puolapuista onkin puhuttu viimeinen vuosi ja nyt ne sitten saatiin meille hankittua. Napattiin vielä hyvä tarjous matkaan, jossa saatiin valita joko renkaat tai trapetsi kaupan päälle, joten olohuoneen temppunurkkaus on nyt aika lailla täynnä aktiviteetteja!

Eteisen välioven vieressä oli kuin tilauksesta hyvä paikka puolapuille. Seinälle ei tosin sattunut kuin yksi pystykoolaus, joten asennettiin itse puolapuihin vielä kolmas kiinnikepuu tuonne välille, että saatiin varmasti puut tukevasti kiinni seinään. Reunoiltahan tuo ei ole kuin kipsilevyankkureilla kiinni kipsilevyssä, joten oman henkisen rauhan vuoksi halusin saada ne kiinni kunnolla koolaukseen.

Lapset ovat todellakin tykänneet ja nuorimmainenkin pyyhkii salamana ylös puolapuita pitkin! Onneksi oppi tulemaan myös alaskin, mutta saa kyllä itse olla joka kerta varmistamassa tuollaisen alle 2 veen kiipeilyjä. Itsekin on tullut käytettyä näitä ihan urheilun ja lihaskunnon kannalta ja ovat erittäin tervetullut lisä omien levypainojen lisäksi. 

Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)