KOHTI PÄÄSIÄISTÄ // EASTER'S COMING


 Meillä pääsiäinen kuuluu niihin juhlapyhiin, joita juhlitaan hyvin vaihtelevasti. joskus enemän, joskus vähemmän. Suurin perinne taitaa olla lasten virpomisreissut, mutta sen enempää hyvin harvoin pääsiäiseen puututaan. Pari viimeistä vuotta on mennyt kaiken muun kimpussa, joten pääsiäinen on ollut melkeimpä täysin unholassa! Tästä johtuen tänä vuonna tekeekin mieli ihan oikeasti tarttua tähän ja tehdä jotain kivaa pääsiäiseen liittyen. Yksi ihan must juttu on joka vuosi ollut mummolassa käynti ja varsinkin ah niin maittavat ruuat - niitä ei voita mikään eikä ihan kamalasti viitsi niiden eväiden kanssa lähteä kilpailemaankaan ;)

Ajatuksena oli laitella hieman pääsiäistä koristeiden muodossa, joskin hyvin maltillisella linjalla mennään: höyheniä, pajunkissoja sekä pääsiäismunia. Ei mitään sen ihmeempää. Ruokapuoli tosiaan hoituu ( sormet ristissä... ) siellä mummolassa, mutta ehkä jotain pientä herkkua voisi kotiinkin tehdä. Lapsille se suurin juttu on toki virpominen ja veikkaan, että tänä vuonna nuorimmainenkin hoksaa mistä oikein on kyse! Siinä sitä onkin ihmettelemistä ja kamera saa olla taatusi valmiudessa tämän tästä :) Suklaamunat tulee varmasti häviämään aika nopeasti äidin toimesta parempaan talteen, ettei ihan kaikkea hotkita heti parempiin suihin! 

Sirpa

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Meillä on vasta narissit koristamassa kotia pääsiäiseen. Kohta saakin kaivaa esiin ihanat viime vuonna ostamani höyhenet ja munat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi mieli taas tehdä noita betonimunia, jokunen vuosi sitten kokeilin vaikka ei niistä ihan tasaisen mallisia tullut.Nyt ostin alelaarista pääsiäiskoristeita ja ajattelin tuunata niitä hiukan :)

   Poista
 2. Kanista! Tänä vuonna saakin pajunkissat ihastella hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, tuskin niistä on enää mitään jäljellä huhtikuun puolivälissä, kun ovat nyt jo niin pullakoita. Musta pääsiäinen on aina niin ihana, kun siihen ei sisälly mitään pakollista, mutta paljon ihanaa kevättunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Melkoisen ajoissa pulpahtelivat esiin, taitaa lapset joutua virpomaan koivunlehdillä ;)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)