VAROVAINEN KURKISTUS // LITTLE SNEEK PEAK

Create wedding centerpieces | bay leaf garland and white candles:

simple #winter program idea photo: Kate Osborne Florals: Sarah WInward as seen in @MarthaWeddings:

Create magical memories with a beautiful enchanted forest wedding palette for your Big Day.:
Kyllä. Olemme menossa naimisiin. Ei. Ei tänä vuonna - ihan vain sukulaisille, jos tätä luette :) Menimme siis kihloihin marraskuussa ja olemme aina silloin tällöin pienesti häistä jutelleet. Päivää ei ole lyöty lukkoon, mutta mielessä ne pyörii vähän koko ajan. Me ollaan vähän tälläisiä hiljaisia, nopean liikkeen tyyppejä, voi olla, että mitään ei sanota ja kutsu saapuu yllättäen! Niin kävi kihlojenkin kanssa ja ensireaktiot oli " ahaa, no montas vuotta siitäkin sitten on, kun tälläinen tapahtui?"


Häiden suhteen en varmastikaan ole yhtään poikkeava muihin naisiin verrattuna: niitä on mietitty ja pohdittu, suunniteltu ja unelmoitu varmaan siitä saakka, kun ikinä koskaan olen häissä käynyt. Tähän saakka se on ollut sellaista unelmointia ja haaveilua, mutta nyt olen alkanut ihan oikeasti miettimään, millaiset häät meille voisi tulla. Hirveästi ei aiota rahaa näihin upottaa vaan pyritään pitämään budjetti mahdollisimman pienenä ja häiden teema toivottavasti mahdollistaa tämän: itseäni jotenkin viehättää ajatus luontoaiheisista häistä, joten koristelut ym. eivät näin tulisi maksamaan kovinkaan paljoa. Nämä esimerkkikuvat ovat tunnelmaltaa oikeastaan tosi paljon sitä, mitä omiltakin häiltä toivoisin. 

Tämän enempää en tässä vaiheessa osaa enkä pysty tulevista häistä kertomaan, mutta otan mielelläni kaikki vinkit ja ideat vastaan, jos joku teistä lukijoista tietää edullisista häistä tai diy/luontoteemalla toteutettuja häitä :) Tästä se lähtee, pikku hiljaa! Paljon on mietittävää ja suunniteltavaa, mutta kun on riittävästi aikaa niin ehkä tästä selviä ;)

Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)