KYNTTILÄNJALKOJA KUPARIPUTKESTA // COPPER PIPE CANDLE HOLDER

Iso hatunnosto sille, joka tämän kynttiläidean on keksinyt! Ihan huippu! Tähän saakka en ole raaskinut noita kuparikäyriä kaupasta ostaa, mutta meillä tehtiin pieni putkiremppa ja samalla kysäisin putkimieheltä, josko parit kappaleet saisin edullisesti ostaa. Ei tarvinnut ostaa sillä sain rasiallisen jotain vanhoja putkenkäyriä ja sehän kävi minulle. En tiedä, onko tuo kupari tänne sopiva juttu vai kokeilenko maalata sen vaikka mattamustalla. Joka tapauksessa oli kiva väsätä pitkästä aikaa DIY meiningillä jotain, ihan kaipaa välillä sellaista "turhakepuuhastelua".

Harvoin sitä oikeastaan joutaa nykyisin itseään ja omia ideoitaan toteuttamaan, tänäänkin kävin pyöräyttämässä yhdet kuvaukset ja niiden editointi on tämän päivän agenda. Reipas pari tuntia aikaa, ennen kuin lapset tulevat kotiin, joten kuvien kimppuun!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Sirpa

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Kivan rouheet tuli :). Ja taatusti edullisemmat kuin valmiiksi ostettuna. (Muistelen, että ne putkijutut, joita mm. mun aikanaan edustamalla Living and Roomilla oli myynnissä, maksoi maltaita).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nähnyt myös olohuoneen pöydän tehtynä samalla tavalla. Hiukan houkuttelisi.... :)

      Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)