VUODEN VAIHTUESSA // NEW YEARViime vuonna tähän aikaan olin miettinyt paljon eri asioita, elämää yli päätään. Suuntaa, toiveita ja haluja. Katsellut mietteliäänä, mihin se kompassin neula oikein näyttää. Nyt, vuosi myöhemmin, en miettinyt kovin kummoisesti mitään. Olo on aika varma tietyllä tapaa ja suunta tuntuu löytyneen vaikka elämässä ne isot asiat ovat epävakaalla pohjalla kuten vaikka vakityö: välillä töitä ja sitten taas lomautuksia. Eli edessä on erittäin suurella todennäköisyydellä muutosten vuosi ja otan sen oikeastaan vastaan aika leppoisin mielin. Viime vuosina on tapahtunut aivan hirvittävän paljon isoja, raskaitakin asioita, joten lomautukset ja epävarmuus töissä ei loppujen lopuksi aiheuttanut kovin suurta tunnemyrskyä. Toki vaikeuttaa tiettyjä juttuja, mutta helpottaa taas toisessa päässä, mutta toivon, ettei ainakaan lisää epämääräisiä "yllätyksiä" olisi tähän vuoteen luvassa - saisi kyllä jo niiltä osin olla helpompi vuosi.

Työkuvioista huolimatta uusi vuosi otettiin vastaan hyvin rennoissa tunnelmissa perheen kesken. Olin salaa etukäteen vähän valmistellut Photobooth - juttuja ja isompi neiti innostuikin asiasta aika lailla! Yhdessä sitten askarreltiin hauskoja naamioita kuvauksiin ja saatiin tosi kivoja uuden vuoden kuvia. Pienempi ei vielä niin ymmärtänyt kuvausten tai bileiden päälle, mutta kovasti hänkin otti mallia ja poseerasi kameralle. Myöhemmin illalla saunottiin, syötiin ja ammuttiin muutama raketti.

Uusi vuosi starttasikin vallan hyvin käyntiin :)

Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

 1. Pitkälle samanlaisissa fiiliksissä ollaan täälläkin. (Työ)elämän suunta pohdituttaa edelleen, mutta jotenkin nyt on sellainen olo, että alan oivaltaa asioita, jotka olis pitänyt oivaltaa jo ajat sitten. Toivottavasti vaan vihdoin ja viimein ymmärrän soveltaa myös käytäntöön.

  Sulla tuntuu olevan seesteinen ja positiivinen mieli päällimmäisenä ja on tärkeää se.

  Ihanat, hyväntuuliset kuvat ja mallit :).

  Kaikkea Hyvää ja Onnellistaä tähän vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka ja ihanaa alkanutta vuotta sinullekin! No joo, välillä kyllä hiukan tuntuu, että alämä voisi olla jo uomissaan ja suunta selvä, mutta ihan positiivisin mielin täällä epävarmuudesta huolimatta ollaan :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)