LÖYTYYKÖ NE PALASET KOSKAAN PAIKOILLEEN? // NEVERENDING DECORATION

Välillä tuntuu, että tilaa on vähän liikaa, tai se on liian avaraa. Varsinkin tämä olohuone tuntuu aika ajoin turhan "tyhjältä". Varsinkin nyt, kun meillä ei ole nojatuolia, joka ennen hiukan tasapainotti tuota tilaa. Myös liian pieni matto ( vaikka se olikin normaalia isompi ) teki tilasta hassun oloisen. Matto - ongelman ratkaisin kahdella 200x140 cm matolla vierekkäin ja nyt alkaa maton koko olemaan varsin passeli! Nämä harmaat matot ovat H&M mallistosta ja ihan jees ovat. Ei mitään huippulaatua, mutta tämän kokoista mattoa ei ihan riittänyt rahkeet valmiina ostamaan. No, näillä mennään!


 


Olkkarissa on muutenkin pikku hiljaa muotoutunut asiat paikoilleen vaikka "sitä jotain" vielä uupuukin. Ehkä valoja sekä muutama iso taulu vielä ja se nojatuoli. Jotenkin houkuttaisi hankkia yksi riippuvalaisinkin vielä tuonne olkkarin pöytien yläpuolelle, mutta saas nyt nähdä. Pöydätkin tekee mieli vaihtaa jo ja tilalle hankkia/tehdä iso neliskanttinen pöytä. Jotenkin tuntuu, että yksittäiset, liian pienet kalusteet tekee tilasta turhan levottoman?  Oon kyllä niin kaikkea muuta, kuin minimalisti! Sen verran ahdistaa tyhjät seinät :) Oon välillä jopa miettinyt, että pitäisiköhän rakentaa pieni työhuone tuonne olkkarin nurkkaan, mutta en oikein usko, että Herra K innostuu ajatuksesta.. Niin ja edelleen tuo pistorasia: en kyllä varmaan I K I N Ä pääse tuon yli, mihin pumpun asentaja päätti tuon rasian asentaa. Keskelle seinää, buuh. 

Löytyyköhän ne sisustuksen kaikki palikat ikinä paikoilleen? Vai onko se vaan sellainen alati vaihtuva näyttely?

Sirpa


You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kaunis olohuone teillä!
    Täällä mietinnässä juurikin, paikkojen ja tavaroiden lopullista käyttötarkoitusta sekä paikkoja!

    VastaaPoista
  2. Isot tilat ovat varmasti haastavampia kuin pienet 😊 Tulipa mieleen, että pystytkö sijoittamaan joitain kalusteita keskemmälle huonetta? Jakamaan tilaa? Esim tuo ihana (laveri)sohva? Jos suurin osa rajaa seiniä, voi sekin aiheuttaa sellaista kinkkistä fiilistä. Tuo musta kaappikin on tosi hieno, mutta jos haluat jatkaa mööbelivalssia, kokeile sitä jonnekin muualle; ainakin tässä kuvakulmasta aiheuttaa sellaista painavaa tunnelmaa epäsuhtaisesti muuhun valkeaan seinään. Tai sitten niitä tauluja vaaleille seinille 😊 Ihana tila joka tapauksessa, mitta ymmärrän hyvin, jos helppoa ei ole 😉

    VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)