KIIRETTÄ PITÄÄ // HECTIC LIFE


Tervehdys vaan! Vuosi on lähtenyt aika hulinalla käyntiin ja tammikuu onkin ollut töitä täynnä. Oman päätyön lisäksi olen saanut kivasti hommis myös kuvausten puolelta ja hommat rullaa kivasti eteen päin. Suunnitelmia ja aikatauluja alkaa olemaan jo siihen malliin, että tarvitsen todellakin sen kalenterin! Muistilapuilla ja päänsisäisellä kalenterilla on pärjätty tähän saakka oikein kivasti, mutta helpompaa olisi kyllä hahmottaa tulevat keikat ja suunnitelmat, kun ne ovat nätisti paperillla.

Täällä on siis hyvällä tavalla kiire ja sellainen pitää mielen ihan kivasti virkeänä! Uusia juttuja ja tavotteita on kehitteillä ja yhteystyö jatkuu mukavissa merkeissä mm. Hotelli Punkaharjun kanssa sekä Savonlinnalaisen kiinteistövälitysfirma Kotisi Oy:n kanssa. Heillä on muuten ihan huippuhienot uudet kotisivut, kannattaa käydä tsekkaamassa! Tässäkin projektissa sain olla mukana kuvieni kera, ihan mahtavaa :)

Kotonakin on pieniä juttuja koko ajan meneillään rempan ja sisustamisen puolella, toivottavasti niistäkin kerkeän jossain vaiheessa jotain täällä julkaisemaan. Tähän aikaan vuodesta päivät ovat vielä niin kamalan pimeitä eikä työpäivän päätteeksi riitä päivänvaloa enää yhtään. Mutta siitä viis, oma mieli on jotenkin kerta heitolla heittäytynyt kevätmoodiin ( taitaa virallisesti olla vielä keskitalvi..? ) vaikka lunta ja pakkasta riittääkin vielä moneksi viikoksi. 

Mukavaa sunnuntaita!

Sirpa

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)