AJAN TASALLA // 12 MONTH AGENDAEttä voikin olla hankalaa valita itselleen kalenteri! Päässä alkoi olla sen verran muistettavaa ja mietittävää, että ilman kalenteria alkoi olla jo aika jännät paikat. Puhelimen muistista löytyy toki kaikki muistettava, mutta suunnittelu ja tulevien juttujen hahmottaminen on huomattavasti helpompaa, kun käsissäsi on oikea fyysinen kalenteri.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin tilaamaan itselleni PAPERSHOPin Rifle Paper - kalenterin. Koko oli passeli ja ehdoton plussa oli kovat kannet. Halusin myös riittävästi tilaa kirjoittaa muistiinpanoja päivääkohden sekä hyvän kuukausinäkymän kerralla. Riflen kalenterissa on merkitty kivasti kylkeen myös kuukaudet, joten oikea kuukausi löytyy kätevästi ilman koko kalenterin selaamista läpi. 

Tärkeimmät merkinnät laitoinkin heti ylös ( ihan kun se nyt pääsisi unohtumaan...) eli omat juhlat :D En mitenkään voi käsittää, että mittariin tärähtää jo ihan kivat lukemat. Apua. Aika tuntuu liitävän ilman kalenteriakin eteen päin ja nykyään päivien sijaan vaihtuu suoraan kuukaudet. Noh itseasiassa en pode mitään ikäkriisiä, joten ihan hyvillä mielin täällä ollaan :)

Jokatapauksessa tähän kohtaan ei tarvita edes kalenteria sillä viikonloppufiilis alkoi jo heti aamusta, joten mukavaa alkavaa viikonloppua teillekin! Itse siirryn tästä vielä käymään läpi tämän päiväisiä asuntokuvia ja pikku hiljaa siirryn kohti rentoa kotoilua :)

Sirpa 

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)