HERKUTTELUA // CHOCOLATE PANNACOTTA Meillä oli itsenäisyyspäivän johdosta pitkä viikonloppu ja nautimme siitä kyllä suuresti. Ulkona oli upea keli ja aurinkokin innostui välillä näyttäytymään. Isomman neidin kanssa kävimme elokuvissa ja vietimme perheen kanssa muutekin aika rentoa menoa.

Koska yhteiset pitkät vapaat ovat aika harvinaista herkkua, teki mieli jotain helppoa jälkkäriä ruoan kylkeen. Suklaa pannacotta onkin melkoisen varma valinta: yksinkertainen valmistaa ja sen voi tehdä jo edeltävänä päivänä jääkaappiin odottamaan. Ja kukapa ei suklaasta tykkäisi! Variaatioitakin on vaikka kuinka! Voi maustaa vaikka hitusella chiliä ja käyttää oikein kunnon tummaa suklaata tai maustaa mintulla tai aikuisten makuun vaikka liköörillä. Itse käytin koristeena murskattuja pistaasi- sekä chili-hunajapähkinöitä. Tarjoilunkaan ei aina tarvitse olla "sääntöjen" mukaan vaan joskus voi antaa mielikuvituksen lentää: nämä herkut tarjoiltiinkin Iittalan Kastehelmi - tuikkukipoista.

Välillä on mielettömän kiva vaan olla ja nauttia tekemättömyyden tunteesta. Kovin kauaa sitä ei tosin jaksa, mutta jospa edes yhden suklaisen pannacotan verran ;)

Sirpa

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)