PUNKAHARJUN VALTIONHOTELLI // A HOTEL IN PUNKAHARJU 

 
  Yhtenä lauantaina piipahdettiin Punkaharjun Valtionhotellilla syömässä. Olen yrittänyt ottaa tavaksi kierrellä lähiseudun paikkoja ja nähtävyyksiä, ne kun meinaa muuten jäädä ihan unholaan. Punkaharjun vanhaa harjutietä on tullut ajeltua kerran jos toisenkin ja maisemat ovat vailla vertaansa! Kiemurteleva harjumaisema järven ympäröimänä on jo itsessään näkemisen arvoinen kohde ja nyt uuteen kukoistukseen noussut Valtionhotelli kruunaa koko komeuden täydellisesti.

Nappasin muutamia kuvia hotellin sisätiloista, jotka ovat aivan mielettömän upeita. Paikka on sisustettu ja kunnostettu kyllä todella hyvällä maulla ja oikein jäin miettimään, miten kauniita itse hotellihuoneet mahtavatkaan olla? Varmasti upeita. Jälkikäteen harmitti, etten muistanut ottaa yhtään kuvaa kahviastiastosta, sillä se oli hurjan kaunis ja paikallista käsityötä totta kai. Muutenkin paikallisuus näkyy mm. menussa, joka suosii lähitiloilta saatavia raaka-aineita sekä kauden antimia. Aivan huippu juttu! 

Pikainen visiitti poiki yllättävän yhteistyötapahtuman, josta olen erittäin innostunut. Tarjolla on nimittäin mahdollisuus varata sekä isänpäivälounas, että pieni valokuvaushetki perheen parissa. Vitsit, että innostuin ajatuksesta ja tokihan lähdin mukaan, kun pyydettiin :)
Mukavaa syyslomaa kaikille lomalaisille!

Sirpa 

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)