UUSI SOHVA // NEW SOFA
Taidan olla aika kova ottamaan riskejä, koska taas tein aika nopeita päätöksiä kysymättä Herra K:lta sen enempiä. Facebookin kirpparilta bongasin nimittäin vanhat laverisängyt ja sillä sekunnilla nappasin ne itselleni. Isosta sohvasta on ollut puhe iät ja ajat, mutta ei tuo rahapussi ole antanut siimaa ostaa uutta ( Hakolaa ) sohvaa.

Niin sitten kulmasohva mielessäni roudasin laverit kotia, kävin Jyskistä patjat ja nippa nappa sain mahdutettua ne olohuoneen nurkkaan. Mustan lipaston joutui puskemaan ihan kiinni ikkunaan, enkä ole aivan varma tykkäänkö siitä, mutta toistaiseksi saanee olla siinä. Tyynyjä on nyt hitusen liikaa ja työn alla onkin muutama isompi tyyny parin pienen rinnalle, että nurkkauksen saisi vähän rauhoitettua. Samoin tauluhylly sai värikkäiden julisteiden tilalle vähän neutraalimpaa lookia.

Aika jees tuli nurkkauksesta, kunhan saan tyynyt ja muut kuntoon. Patjat on suojattu pelkästään mustilla lakanoilla, joten nekin vaatii varmaan myöhemmin kunnon pääliset. Herra K:kin kelpuutti tekeleen, joten tällä erää pikainen ratkaisu kannatti! Sitä vihreää ruokailutilan seinää nimittäin taidetaan jokunen tovi vielä mutustella...

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' 

Our new DIY sofa made of old beds!

Sirpa

You May Also Like

3 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)