TUOLILÖYDÖT // FLEA MARKET FOUNDS
Meneillään on lievästi pieni lumipalloefekti. Maalasin nimittäin ruokailutilan seinät - vihreällä. Kyllä vain, vihreällä. Ikkunattoman, pienen neliönmallisen huoneen. Mutta siitä (toivottavasti) lisää myöhemmin.

Koska ruokailutila on nyt uudessa värissään, sinne tuli siirrettyä vähän toisenlaisin huonekaluja ja taitaa ruokapöytäkin tarvita uuden maalin pintaansa, samoin pönttöuuni. Joka tapauksessa, kun näitä tavaroita tuli laitettua uusille paikoilleen, jäi vähän tyhjääkin ( yhtään en kyllä pois kantanut, mutta kyllä, tyhjiä nurkkia näkyy!). Ei kyllä yhtään tuolia ollut tarkoitus tänne hankkia, mutta siinä niitä nyt on: kaksin kappalein kirpputorilöytöjä.

Ruskean tuolin kohtalo vähän mietityttää, josko maalaisin kuitenkin pinnat mustalla? Istuinosa on kaunista punosta ja se jää pakostakin sellaiseksi. Valkea pinnatuoli on ihan mahtava juuri noin ja sen paikka on ainakin toistaiseksi vanhalla puolella pikkukäytävässä.

  Itseasiassa toivoin löytäväni kirppikseltä upean lipaston, mutta ei nyt tällä kertaa löytynyt. Ehkä se joku päivä kävelee vielä vastaan :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

My flea market founds: two lovely chairs!

- Sirpa -


You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)