PIHAN TYÖKALUJA // GARDEN TOOLS

 // Yhteistyö Fiskarsin kanssa //

Koko blogihistorian aikana yksi mahtavin yhteistyökumppanini on ollut Fiskars. Heiltä olen saanut todella hyviä tuotteita, jotka ovat oikeasti tulleet tarpeeseen! Eikä moittimisen sanaa ole tämänkään syksyn tuotepaketissa. Varsinkin yksi tuote on ihan paras!

Eli tänä syksynä olen saanut testata Fiskarsin

Light haravaa
Solid monitoimiharjaa
sekä
Xact kompostitalikkoa

Aloitetaanpa haravasta:

Kevyt ja siro rakenne on ehdottomasti plussaa! Viimeksi saatu Solid XL lehtiharava oli omaan käyttööni hitusen liian kookas ja raskas. Toki voidaan ottaa huomioon käyttäjän alle 160 cm ja 50kg - eli ei tässä kovin suurella kapasiteetilla harjoja heilutella. Ainoastaan haravan varressa oleva harmaa muovinen alue kädelle saisi olla mielestäni hieman isompi. Ainakin itse haravoidessa huomasin, ettei käsi asetu sille varatulle paikalle rennosti vaan jäi juuri ja juuri alueen ulkopuolelle. Mutta ei tuo käyttöä itsessään varsinaisesti haitannut.

Solid monitoimiharja nousi ainakin meillä ihan ykköskäyttöön terassilla sekä portailla. Harjakset uppoaa uritettujen terassilautojen rakosiin oikein hyvin ja on kevyt käyttää. Harjasta taisi tullakin miehen lemppari! Veikkaan, että tällä harjalla pyyhkäisee lumetkin portailta oiken näppärästi. Tuskin toista harjaa enää tarvitaan tämän jälkeen.

Ja sitten se oma suosikkini: kompostitalikko. Olen useamman vuoden haaveillut talikosta ja aivan mahtavaa, että kyseinen tuote paljastui paketista tällä kertaa! Tälle on nimittäin käyttöä. Kerkesin jo mylläämään kasvimaan istutuslaatikot ympäri ja seuraavana olisi itse komposti vuorossa. Tällä pyöräyttäisi kyllä vaikka koko perunapellon. Niin on kevyt ja tukeva käyttää ja kädensija on napakka. Tykkään todella paljon!

Kiitos vielä Fiskarsille, nämä meni käyttöön heti!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our new garden tools from Fiskars.

- Sirpa -

 You May Also Like

3 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)