SYKSYN KAIPUU // MISSING FALL
Kesää on kuulemma vielä jäljellä, mutta itse kaipaan jo syksyä. Eilen korjasin kesäkukat jo pois, pesin ruukut ja tyhjensin terassia. Kyllä vain, vaikka aurinko on tänäänkin porottanut keskikesän kuumuutta.

Samalla sain kuulla, että ensiviikolla saadaan vihdoin ( !!!! ) yläkerrasta vanha hella pois ja päästään remppaamaan pienelle neidille omaa huonetta! Oma koti on ollut vähän niin ja näin kesän ajan, muutama pikku juttu on jäänyt odottamaan syksyä ja osa pintarempoistakin on vielä tekemättä. Eilisestä saakka olenkin taas innoissani selaillut sisustusjuttuja ja katsellut kotia vähän toisenlaisin silmin.

Yksi luottoinspritaation lähde on ehdottomasti Madam Stoltzin katalogi eikä syksyn painos tuota pettymystä tälläkään kertaa. Luonnonläheisiä juttuja, rouheita pintoja, kultaa, viherkasveja, ryijyjä, keramiikkaa...Loputon lista asioita, joista niin kovin pidän. Olen kyllä niin henkeen ja vereen syys/talvi-ihminen, että alkaa jo villasukkakausi ja kynttilät kaivautumaan väkisinkin kaapista.

Tulispa jo syksy.

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Missing fall already and getting inspired of Madam Stoltz's catalogue.


- Sirpa -

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)