NAHKAISET VETIMET // LEATHER DRAWER PULL'

Pikkukäytävän lipasto on ollut vetimiä vailla jo aika pitkään. En mitään "perus" vetimiä halunnut siihen asentaa, joten aikansa otti, kunnes löytyi mielestäni riittävän kiva idea. Ja toki vei vielä oman aikansa, ennen kuin nämä nahkavetimet saatiin pakoilleen asennettua. Mutta siinä ne nyt ovat!

Nämä nahkaiset jutut ovat nimittäin Varustelekalta ja taitavat oikeasti olla sellaisia vyöhön kiinnitettäviä juttuja, joihin voi kiinnittää työkaluja. Ovat todella jämäköitä ja juuri sopivia tähän käyttötarkoitukseen. Hintaa näillä oli 0,99e kappale, joten ei ollut hinnalla pilattu. Jokaiseen nahkasolkeen porattiin pieni reikä ja ne kiinnitettiin laatikon kylkeen muttereilla. Vähäsen häiritsee ehkä tuo muttereiden kirkas sävy, joutuukohan etsimään jostain toisenlaiset kiinnityssysteemit..Ovien vetimet odottelee vielä muttereitaan, yllättäen juuri sopivasti loppuivat kesken.

Innostuin sen verran näistä nahkaisista vetimistä, että suunnittelen jo uutta projektia näiden tiimoilta!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

DIY - leather drawer pull's. Looks so good!

- Sirpa -

You May Also Like

8 kommenttia

 1. No onpa kivat! Varusteleka on kyllä ihan kurko paikka, mutta ei olis riittänyt mun mielikuvitus etsiä "vetimiä" sieltä :)
  Ja kun katsoo tota alimmaista kuvaa, vetimet näyttää hauskoilta pikkutyypeiltä, joilla on silmät ja nenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sattumalta nämä "pikku ukkelit" ( tyssi sano heti, että nää on jotain minioneja) bongasin, kun muissa asioissa olin liikenteessä. Mutta kyllä on näppärät!

   Poista
 2. Hauskan löydön teit ja lipasto näyttää tosi hyvältä! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tosi paljon itsekin :)

   Poista
 3. Tosi kiva, en ole ikinä nähnyt tuollaista.
  Oikein hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nahkaisia vetimiä taitaa olla ihan markkinoillakin, mutta en valmiita raaskinut ostaa. Nämä ovat kivasti kuluneet jo valmiiksi.

   Poista
 4. Vau, mikä hinta ja noin hieno lopputulos! Itseäni ei mutterit häiritse ollenkaan. Ja tuo paperipussi kaktuksella, ihana sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan superhalvat! Ja oikeasti todella hyvät käyttääkin :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)