LASTENHUONEEN REMPPA // NEW ROOM FOR A KIDDO

Buy Marimekko Bo Boo Wallpaper, Multi, 13025 Online at johnlewis.com:
Täältä taas huudellaan remontin keskeltä! Tällä erää ollaan siirrytty yläkertaan ja kohteena olisi pienen neidin oma huone. Huone on ollut oikeastaan koko talven tuossa kunnossa ja toiminut lähinnä varastona milloin millekin. Nyt olisi siis vihdoinkin tarkoitus aloittaa huoneen kunnostus!

Tuo upea vanha hella sai maanantaina kunnon käsittelyn muurarilta ja on tällä hetkellä varastoituna pieninä palasina meidän autotallissa. Uskokaa pois, tilaa tuli aivan huikeasti noinkin pienellä muutoksella. Täällä ei olla tehty yhtään mitään remonttia hellan takia, sillä purkuhommissa tuli kaikesta suojailusta huolimatta, aika kivasti pölyä ja nokea. Nyt ei tarvinnut pelätä hienojen tapettien tai lattioiden takia, koska kunnostus on edessä päin.

Sen verran osaan tässä vaiheessa sanoa, että yksi seinä ( ikkunaseinä ? ) tapetoidaan Marimekon BoBoo tapetilla. Löysin nimittäin kirpparilta kolme rullaa 20 eurolla, joten ei siinä rahapussi paljoa kärsinyt. Muilta osin suunnitelmat ovat aika auki, mutta veikkaa, että väriä tulee tähän huoneeseen ihan kivasti. Lattia on vähän niin ja näin, ei yhtään huvittaisi sitä maalata, joten tyttö saanee tyytyä siniseen lattiaan :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our upstairs looks like this at the moment! We are starting to renovate a new room for our kiddo.

- Sirpa -

You May Also Like

5 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)