YLIOPPILASKUVAUKSIA // CRADUATION DAY PHOTOSHOOT

Alkukesällä oli muutama mahtava tilaisuus päästä kuvaamaan uusia ylioppilaita. Molemmat olivat aika huikeita kuvattavia ja kuvien lisäksi sain kertalaakista niin suuren määrän kokemusta, että oksat pois. Päivä oli todella vaihteleva sään suhteen: milloin paistoi aurinko, kohta sekunnissa pilven takana ja kaupan päälle uskomattomia tuulenpuuskia! Opettavaisia ja rohkaisevia kuvauksia molemmat ja jatkossa osaan taas askeleen verran enemän.

Vaikka mutkia olikin matkassa niin eivät ne ainakaan latistaneet sitä tunnetta, mikä kameran takana on: tää on oikeesti huikeen ihanan mukavaa! Olenkin järjestänyt itselleni yhden tosi mahtavan jutun ja toivottavasti pääsen siitä teillekin tänne kesän aikana postailemaan.

Mukavia kesäiltoja teille kaikille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Craduation day photoshoot: lovely people, a lot of experience and great day.

- Sirpa - 

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Varmasti oli hienoa päästä ikuistamaan nuoren suurta päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, nyt odottelen tulevia hääkuvauksia - ihan vähän alkaa jo jännittämään! :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia! Ja miten musta tuntuu, että nykyajan ylioppilaat on niin paljon kauniimpiakin kuin ennen(vanhaan) :). Omaa kuvaa (joka otettiin ihan just eli vuonna -84 :D) ei paljon huvita katsella. Pörhötukka ja häthätään kursittu mekko (plus kiristävä yo-lakki) ei jotenkaan näytä ollenkaan samalta kuin sun kuvaaman kaunottaren look :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, niin totta! Omista yo kuvista on aikaa sellaset 16 vuotta ja ei kyllä todellakaan voi laittaa samaan riviin! Tosin olinkin Taidelukion oppilas ja kriteerit kauneudesta taisi olla hieman toiset :)

   Poista