PASILA LATTIAVALAISIN // PASILA FLOOR LAMP


 


Viimeinen viikko on mennyt hujauksessa töihinpaluusta johtuen. Onneksi kaikki on mennyt kohtuu kivuttomasti, eivätkä lapset ole olleet hirveän kamalan ikävissään - vähän kuitenkin <3 Onneksi mies viettää isäkuukausiaan kotona niin lasku on ollut erittäin pehmyt työelämään.

Kotona ei sen enempää ole kyllä kerennyt tämän ensimmäisen viikon aikana touhuamaan! Mutta, sain kuitenkin pitkään ja hartaasti odottamani lattiavalaisimen olohuoneeseen - mikäs muukaan, kuin Innoluxin PASILA. Itseasiassa en edes ajatellut tuota vaihtoehdoksi vaikka monen montaa eri valaisinta pyörittelin mielessäni tuohon sohvan nurkalle. Onneksi alehaukka sattui sopivaan aikaan, oikeaan osoitteeseen ja siinähän se PASILA nyt komeilee! Muotokieli on juuri niin kaunis, kuin odottaa voi ja valkea väri natsaa tänne just eikä melkein. Täydellinen kaveri edellisen kaveriksi.

Tuskin maltan odottaa pimeneviä iltoja, kun saa napsutella valoja jo päälle. Veikkaan, että sohvan nurkassa viihdytään enemän, kuin hyvin :) Vaikka meillä ei ole ollut tarkoitusta hankkia alasvalojen lisäksi erillistä kattovalaisinta, niin hieman kyllä houkuttaisi. Ei kait valoja voi  koskaan olla liikaa?

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our new PASILA floor lamp. It's more than beautiful!

- Sirpa -

You May Also Like

7 kommenttia

 1. Sopii kyllä teille tosi hienosti! Livenä yllättävän jyhkeä. Meillä Pasila roikkuu keittiössä ns. ikkunavalaisimena, tämä on kyllä malliltaan moneen tilaan käypänen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä superhuomaamaton - nimimerkillä: isäntä ei ole vieläkään huomannut uutta valaisinta :D

   Poista
 2. Onpas kivan näköinen! Meilläkin on lattia-/seinävalaisimen metsästys menossa, mutta sopivaa ja sopivaan budjettiin ei oikein tunnu olevan liikkeellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan yllättävän hankalaa valita kivaa valaisinta. Kun siinä pitäisi olla sitä jotain ja vielä budjettiin sopivalla hinnalla..

   Poista
 3. Niin kaunis <3 Sopii kyllä teille todella kauniisti. Odotan niin paljon aikaa, että pääsen sisustamaan meidän taloa. Voi kyllä mennä hetki ennen kuin löydän sinne tavaroita tarpeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Sanoppa muuta, itse olen kärsinyt täällä tyhjänpaikan kammosta, tuntuu, ettei tavarat noin vain löydäkkään paikkaansa ja seinät ammottaa tyhjyyttään. Minimalismi ei ole mun juttu, sen huomasin puolityhjiä nurkkia katsellessa! Taitaa se vain olla niin, että uudet tilat tarvitseva oman aikansa, ennen kuin alkaa tuntumaan kodilta :)

   Poista
 4. Onpa tosi kivan näköinen tuo lattiaversio.

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)