PALJONKO KELLO? // WHAT TIME IS IT?

Niimpä, paljon lie? Viime aikoina niin ajantaju, kuten päivien kulkukin, on ollut aika hämärän peitossa. Olen alkanut miettimään kalenterin hankintaa vakavasti, sillä tallennuskapasiteettini taitaa olla jo ääriäänmyöten täynnä. Hyvänä esimerkkinä eräs kiinteistökuvaus, jonne saavuin viikkoa liian aikaisin. Tällä hetkellä voisin jo rehellisesti myöntää tekeväni kahta työtä: sen verran kiireisenä nuo kuvaushommatkin minua pitävät. Onneksi vielä kykenen nollaamaan pääni totaalisesti eikä illan tullen työpäivä paina mielessä.

Blogin suhteen olen tuntenut pientä syyllisyyttä, tänne kun on tullut viime aikoina päivitettyä postauksia hurjan hitaalla tahdilla! Mukavaa oli kuitenkin huomata, että tänne on löytänyt uusi lukijoita. Tervetuloa! Toivottavasti jossain vaiheessa löydän mukavan balanssin kaikkien näiden lankojen suhteen, joita käsissäni pyörittelen. Mutta kun rauta on kuumaa, sitä on taottava eikä taitavaksi opi kuin tekemällä.

Onneksi kaikki aika ei sentään mene töitä tehden vaan aikaa riittä muuhunkin. Yksi supersuosittu juttu on pikku neidin kohdalla hänelle tekemäni kiikku ja siinä istuttaisiin keinuen aamusta iltaan. Herra K on asentanut uudet kattopellit vanhalle puolelle ja ulkoseinien maalauskin on jo aloitettu. Pihamaat on myllätty entisestään sähköyhtiön vetäessä vihdoin ja viimein sähköt maan sisään. Ja hyvä niin, sillä vasta oli taas sähköt poikki.

Kiirettä pitää, mutta yritän kirjoitella tänne blogiinkin hiukan tiuhemmin! Hyvää juhannusta nyt jo kuitenkin, jos tänne en kerkeä enää toivottelemaan :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Long days at work ( I'm have two jobs at the moment ), long days at home and all that! Busy days, but I'm enjoying of it all!

- Sirpa -

You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)