SYNTTÄREITÄ // BIRTHDAYS


Nyt on juhlia juhlittu ihan urakalla! Olikin aika superkiireinen viikko, sattui vielä mielettömän upeat kesäkelit, joten eipä täällä sisällä ole tullut oltua juuri ollenkaan. Pikkuisen on myllätty kasvimaalla ja terassilla ( pieni kesäkalustetuunaus, josta postailen vähän myöhemmin ) sekä oltu mökillä melkein joka ilta.

Viikon aikana on juhlittu 1 vuotiasta pikkuneitiä pariinkin otteeseen ( varsinainen synttäripäivä oli eilen, kaikki kivat rokotteet neuvolassa pisti kyllä pikkusen sängynpohjalle :( Kuumetta pukkaa aika kovasti..) ja tietenkin äitienpäivää ( edeltävä yö olikin sellasta hulabaloota, että koko sunnuntai meni vähän noin niinkun torkkuessa - suotanee äidille, eikö ;) ) ja tänään vielä pitäisi pikkuisen tikistää juhlafiilistä kehiin miehen synttäreiden muodossa. Että tällästä riemunkiljahduksien ja itkujen täyteläistä viikkoa täällä on vietetty. 

Nyt en tämän enempää malta millään naputella koneella, aurinko paistaa sen verran lämpimästi, että ulos on päästävä! Kesäkukat ja terassi odottelee viime silauksiaan :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Birthday parties, fever, mother´s day, summer cottage, terrace, summerflowers...That was my last week!

- Sirpa - 

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)