MUSTEKALOJA // OCTOPUSES


Heissan! Täällä ollaan nautittu superihanista kesäpäivistä ja touhuttu rakennuksen parissa. Tuntuu, ettei sisällä tapahdu oikein yhtään mitään, kun koko aika menee rakennuksen kimpussa. Telineet on kohta pystytetty kattoremppaa varten ja aika pian tulee kaivinkone kaivamaan etupihan auki: saadaan nimittäin vihdoin sähköt maansisään, joten ollaan pian turvassa sähkökatkoksilta!

Jotain sentään on sisälläkin tapahtunut: ompelin Marimekon Mustekala - kankaasta vihdoinkin sen kapan tuonne pikkuikkunaan. Ollaan sitten virallisesti so last season, mutta sopii vallan mainiosti paikalleen. Jos joku lukija vielä muistaa niin se vanha seeprakuosinen nojatuolikin on saanut jo jokin aika sitten uuden päälisen.

Tämän kummempia ei tällä tontilla olekaan tapahtunut, hirveästi remppaa ja rakentamista vaan. Kohta saa taas nieleskellä kyyneleitä, kun ne kaivaa pihamaat auki, mutta saadaan me siinä samalla yksi aika supermahtava juttu! Meille vedetään nimittäin valokuitukaapeli samaan syssyyn, joten kohta ei takkuile enää nettikään. Meillä tosiaan on tämä netti takkuillut taas jälleen, joten maanantaina kun avaa koneen, niin perjantaina pääsee - tyylillä ollaan menty.  Ja näkyy muuten sitten telkkarikin :)

Kiitos vielä kivoista kommenteista, joita olette jättäneet edellisiin postauksiin! Keittiöstä on tulossa kiva kooste vielä jossain vaiheessa, jossa käydään läpi kaikki muodonmuutokset mitä se onkaan vuosien aikana kokenut :)

Hyvää viikonloppua!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our livingroom at the moment. I made a  new curtain of Marimekko's Mustekala - fabric, designed by Jenni Tuominen. 

- Sirpa -

You May Also Like

3 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)