VANERILAATIKOT // PLYWOOD BOXES
Kylläpä sain tässä eräänä päivänä aivan mahtavan yllärin! Nimittäin nämä vanerilaatikot :) Meillä oli suunnitteilla jo alusta saakka tehdä tuohon ikkunan alle pitkä, penkin virkaa toimittava vanerilaatikko polttopuita varten ja siinähän ne nyt ovat. Kaksin kappalein! Hieman ovat eri sävyä, mutta eiköhän tuo aika kellastane toisenkin laatikon.

Puitahan noihin mahtuu talvella ihan kivasti ja ovat aika paljon kauniimpia, kuin muovipalju, jossa viime talven pidimme puita. Kuvia varten viskasin taljaa, vilttiä ja tyynyä, mutta jatkon kannalta olen mietiskellyt ihan jotain patjantyppistä pehmikettä pyllyn alle. Jotain näppärää ratkaisua, joka kestäisi kansien päällä silloinkin, kun niitä avataan ja puita otetaan.

Kesäksi tuohon voikin viritellä vaikka mitä sisustusratkaisua, mutta lämmityskauden alkaessa voikin kaiken ylimääräisen unohtaa..Tuskin kumpikaan meistä jaksaa joka päivä nostella tavaroita puiden tieltä pois.

Nyt kun musta kaappi ja penkki ovat siirtyneet tuosta pois, niin vähän tekisi mieli laittaa verhotkin. Joku kappa ( oliko ne IN vai OUT?! :D ) ehkä. Jos laittaisi keittiöön ja tähän samanlaiset? Täytynee mallailla.

Verhot tai ei, niin se on varmaa, että kesä tulee kohisten! Aurinko paistaa nimittäin tälläkin hetkellä mielettömän ihanasti ja ajatukset alkavat olemaan terassin puolella. Jotain kivaa sinnekin keksittävä kesäksä :)

Hyvää viikonloppua sinne kaikille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Look what my man made for us? Storage and seating benches of plywood. 

- Sirpa -


You May Also Like

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No eikö! Mikä lie pinta on tuossa vanerissa, mutta uskomattoman silkinpehmeä tuntu <3

   Poista
 2. Kiva ratkaisu! Uusimman Glorian kodin mukaan kapat on ehdottomasti out. Oli miten oli, mun mielestä niille on paikkansa ja ne on ehdottomasti kätevämpiä ainakin meidän keittiössä kuin pitkät sivuverhot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli oon niin out :D No joo..samaa mieltä minäkin, että kyllä niilläkin paikkansa on. Tosin en itse ole niin trenditietoinen tai seuraisi silmäkovana uusia tuulia, että haittaisi moinen tyylivirhe :)

   Poista
 3. Ompas sievät!!! Tykkään paljon. Ja oli in tai out, mutta minusta tuohon kyllä verhot olisi kiva ja kapat vsrmasti käytännöllisimmät 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Miusta ei kyllä minimalistista sisustajaa taida koskaan tulla, kun omaan silmään tuo verhottomuuskin näyttää niin paljaalle..

   Poista
 4. Noihin mahtuu ihan kivasti puita ja joku pehmuste olis talvella tohon paras ratkaisu. Ja minusta kans kappa olis tohon hyvä oli sitten in tai out.
  Olen sun blogissa muistaakseni eka kertaa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 5. Onpas vain ihanat laatikot. Minä täällä seikkailen sinun ihanassa blogissa <3

  VastaaPoista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)