UUDESSA ETEISESSÄ // NEW HALLWAY
Laajennusosan ehkä paras osuus on tässä: uusi, iso eteinen! Vanhaan todella pieneen eteiseen verrattuna tämä on huikea muutos päivätoimintoihin: vihdoinkin mahtuu kunnon kaappi vaatesäilytystä varten, on tilaa liikkua sekä lattialämmityksellä varustettu laattalattia! Hei hei vaan pimeä pieni koppi!

Eteinen, eli pinnat, saatiin valmiiksi jo jokin aika sitten. Lattiaan valittiin isot vaaleanharmaat laatat ja seiniin valittiin edullinen vaalea tapetti. Teki mieli räväyttää vaikka mitä, mutta kahden lapsen ja yhden koiran innoittamana todettiin, että parempi tässä kohtaa säästää designtapetit myöhemmäksi. Kuraa, likaa, sotkua ja koiran myllerrystä kun on luvassa niin ei tarvitse kieli keskellä suuta pelätä tapetin pilaantumista. Enkä suoraansanottuna edes keksinyt tähän hätään mitään mullistavan hienoa eteisratkaisua niin mennään varmalla värivalinnalla. Vanhan eteisen käyttö jää varmaan pelkäksi läpikulku tilaksi kylppäriin, mutta jotain sinnekin pitää keksiä. Mutta nyt ei raksuta ei yhtään, joten jääköön se myöhemmäksi.

Hankintalistalla onkin se kunnon vaatekomero eteiseen. Sitä ennen pitäisi keksiä jokin edullinen ja suht toimiva vaatesäilytysratkaisu, että eteistä päästään oikeasti käyttämäänkin. Toki tarvitaan vielä kunnon portaatkin eurolavojen tilalle, mutta ne rakentunee kesän aikana. Jotain naulakko/rekkisysteemiä olen mietiskellyt ja netistä löysinkin kivan rekkimallin, joka on varsin helponoloinen toteuttaa ( ehkä..) teesseitse- meiningillä:


Nomess Dress-Up Garment Rack Ash Trestle/Black Bar 120cm (Image 1)
Toisaalta kotoa löytyy jo valmiiksi yksi vanha naulakko, joten saa nähdä mennäänkö sillä ihan karkeasti vaan. Naulakon lisäksi tuo kuvissa näkyvä penkki siirtynee eteiseen, sitten muutama kori/laatikko hanskoille yms, pari seinäkoukkua ja ehkä joku kiva kaikenkestävä matto lattialle ja se olis siinä. Muuta ei tarvita, kunnes joskus se komero sinne saadaan.

Keittiökin on saanut jo väriä pintaan ja pikku hiljaa sielläkin aletaan olemaan voiton puolella :)

Mukavaa loppuviikkoa!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our new hall way: so much bigger than the old one!

- Sirpa -


You May Also Like

0 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)