LAASTIA JA KURKKAUS KEITTIÖÖN // PLASTER AND KITCHEN SNEAK PEEK
Täällä on taas pensseli heilunut aika lailla! Innostuin maalaamaan olkkarin pöydän ja löysin siihen aivan mielettömän upean sävyn: Tikkurilan X487 eli Laasti. Sävy on kevyen harmaa, jopa vähän vanhahtava. Eli sopii meidän värimaailmaan oikein loistavasti. Ostin kerralla litran pönikän ja se riittikin aika moneen maalauskohteeseen. Välitilan mäntylipasto ( kuvasta poiketen jopa jalat on nyt maalattu! ) sekä vanha penkki eteisestä sai uutta väriä pintaan. Raikasti kyllä kummasti yleistilmettä varsinkin tuon lipaston kohdalla. Toistaiseksi ollaan ilman vetimiä, vanhoja en taida laittaa takaisin vaan jotain muuta vähän kivempaa.

Keittiökin on edistynyt eteen päin: Herra K kun ihastui melkosen kovasti levytyksien alta paljastuneeseen raakalautaan, niin hän päätti, että siitä tehdään sellainen vähän vanhahatava harmaalauta. Kevyt pintahionta ja vaha pintaan ja se olikin siinä! Välillä näitä ihanan helppoja ja nopeita remppahommia. Lautojen värierotkin tasottuivan tosi hyvän eikä seinästä tullut tilkkutäkkiä. Päätyseinä tapetoitiin eteisestä jääneellä tapetilla, kevyen harmaa sekin. Vielä listoja, katon levytys ja muutama yksityiskohta niin valmista alkaa olemaan :)  

Huippukivaa loppuviikkoa teille!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I love this new Tikkurila paint: X487 Plaster. We have done some renovation in our kitchen as well and hopefully it's ready soon!


- Sirpa -

You May Also Like

6 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)