KOHTA JUHLITAAN // BIRTHDAY PARTY

2015-05-02_lif_8856660_I1.JPGnaked cake red velvet wedding - Pesquisa Google:
 
Whimsical Girls First Birthday Party:  

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/52/05/ba/5205ba9f31fa680b191c33f48498239c.jpgA P U A ! Kohta vuosi vierähtänyt ja meidän Vipevipeltäjä viettää ensimmäisiä syntymäpäivä juhliaan! Käsittämätöntä, miten ja mihin se aika oikeen juoksee...Itseasiassa en ole edes miettinyt koko juhlia, kuin vasta nyt viime viikolla. Jokin pieni ajatus on olemassa ja netistä keräilin umpimähkään kivoja ideoita. Nakukakku olisi oikein mukava, itse kun en niin hirveän paljon perusta sokerimassalla kuorrutettujen kakkujen päälle. Eikä yksivuotias vielä sano juuta eikä jaata kakkujen päälle- vielä :) Red velvet kakku näyttää oikein kivalle punaisine raitoineen, joten täytyy varmaan alkaa harjoittelemaan. Tai sitten kipitän paikallisen kakkutaiturin luo kuvien kanssa varmuuden vuoksi. Omat luomukset ei välttämättä näytä ihan näin onnistuneille..

Koristelujen suhteenkin meinasin mennä aika simppelisti, ei mitään överivaaleanpunaista glitteripössistä vaan aika naturellia juttua. Tuo valokuvaidea on ihan huippu ja varmasti jollain lailla se tulee toteutettua näillä synttäreillä. Veikkaan, että koristelut ja muut elää sitä mukaan kun päivä lähestyy ja lopullinen tulos nähdään sitten H -hetkellä.

 Huh, vähän jänskättää juhlat, kun samaan syssyyn sattuu niin äitienpäivä, kun mieheni 30kymppisetkin! Taitaa käydä kuitenkin aika perinteisesti ja Pikku Neidin juhlat vetää sen pidemmän korren juhlallisuuksien suhteen. Onhan se yksi tärkeimmistä merkkipaaluista pienen ihmisen elämässä.

Kakku ja koristelut ovat siis jotenkin punaisenlangan päässä, mutta ne tarjottavat. Nyt kaikki vinkit kehiin! Jotain suolaista, vähän jotain muutakin makeaa, kuin kakku ja ehkä jotain naposteltavaa? Heittäkää ihmeessä luottoherkkunne kommenttiboxiin!

Ihanaa sunnuntaita kaikille :)

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Our baby is having her first birthdayparty soon! Time goes so fast!

- Sirpa -

You May Also Like

2 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)