IHANA LÖYTÖ // I FIND IT

Siinä se on! Meidän pyöreä pöytä :) Eikä tarvinnut kaukaa edes hakea, kun sattumalta onnistuin osumaan Tori.fi sivuille juuri sopivaan aikaan. Pöytä löytyi ihan tästä nurkan takaa ja ei ollut hinnalla pilattu: pöytä ja 4 kpl pinnatuoleja lähti kotiin 30e hintaan. Pöytä on todella tukeva ja taitaa olla Askon vanhaa tuotantoa ainakin leimasta päätellen. Tuolit ovat hieman kärsineet ja kaipaavat pientä laittoa, mutta kyllä niistä kelpo pelit saadaan.

Ruokailutila kun on tälläinen neliskanttinen koppero, niin kyllä tämä setti asettuu tänne aika lailla paremmin, kun vanha. Hiontaa ja uutta maalia pitäisi vielä laitella pintaan, kunhan vain keksii millä värillä? Keltainen on aika kiva, mutta tuossa sävyssä himpun verran raskas ja tunkkainen. Tuo yksi ainokainen musta pinnatuoli on aika houkutteleva väriltään ja ajattelin kokeilla saisiko hiottua sen verran istuinosia puupinnalle noista muistakin, että kaikki oisivat samaa sarjaa.

Kotoa löytyy maaleja sävyissä kitti, vaaleanpunainen ja valkoinen. Pitäisköhän viskata arvalla sattumanvarainen sekoitus?

Kivaa viikonloppua kamut!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I found this round table from the fleamarket, it cost me only 30e!

- Sirpa -

You May Also Like

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. :) Kaunis kyllä vaan jotenkin tuossa pikku kopperossa vähän ahdas väri. Tai sitten oma mieli on ahdas... ;)

   Poista
 2. Mä aattelin heti että olis makee mustana ja kaikki tuolit tuon mustan näköisiä. Hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, musta! Niin luottoväri! Se on aina varma valinta, jos ei muuta keksi :)

   Poista
 3. Halvalla tehit kyllä löydön! Ihana retrosarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Tuolit vaatii kyllä pakkelia ja hiontaa, mutta pöytä on tosi hyvässä kunnossa. Maalia sutien vaan!

   Poista
 4. Upeita värejä!

  Mahtavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Hyvä löytö! Mä en ole vieläkään löytänyt meille sopivaa, vaikka joka päivä katson Torin tarjonnan läpi. Välillä myös mietin, onko pyöreä sittenkään hyvä. Sellaista olisi kuitenkin kiva testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin jätin torin joksikin aikaa kokonaan rauhaan, kun tuntui ettei vaan löydy. Mutta kappas vaan, löytyi ja ihan tästä parin kilometrin päästä! Tää pöytä on n.120cm halkaisijaltaan ja reilu 6hlö mahtuu oikein hyvin - 8 varmasti tarvittaessa. Meillä kun tää tila on tällänen neliön mallinen niin istuu mielestäni kivemmin, kun entinen. Teippaat maalarinteipillä lattiaan ympyrän ja mallailet :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Pientä hiontaa, pakkelointia ja uutta maalia pintaan niin oiva setti tulee :)

   Poista

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)