IHANA LÖYTÖ // I FIND IT

Siinä se on! Meidän pyöreä pöytä :) Eikä tarvinnut kaukaa edes hakea, kun sattumalta onnistuin osumaan Tori.fi sivuille juuri sopivaan aikaan. Pöytä löytyi ihan tästä nurkan takaa ja ei ollut hinnalla pilattu: pöytä ja 4 kpl pinnatuoleja lähti kotiin 30e hintaan. Pöytä on todella tukeva ja taitaa olla Askon vanhaa tuotantoa ainakin leimasta päätellen. Tuolit ovat hieman kärsineet ja kaipaavat pientä laittoa, mutta kyllä niistä kelpo pelit saadaan.

Ruokailutila kun on tälläinen neliskanttinen koppero, niin kyllä tämä setti asettuu tänne aika lailla paremmin, kun vanha. Hiontaa ja uutta maalia pitäisi vielä laitella pintaan, kunhan vain keksii millä värillä? Keltainen on aika kiva, mutta tuossa sävyssä himpun verran raskas ja tunkkainen. Tuo yksi ainokainen musta pinnatuoli on aika houkutteleva väriltään ja ajattelin kokeilla saisiko hiottua sen verran istuinosia puupinnalle noista muistakin, että kaikki oisivat samaa sarjaa.

Kotoa löytyy maaleja sävyissä kitti, vaaleanpunainen ja valkoinen. Pitäisköhän viskata arvalla sattumanvarainen sekoitus?

Kivaa viikonloppua kamut!

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

I found this round table from the fleamarket, it cost me only 30e!

- Sirpa -

You May Also Like

12 kommenttia

Kiitos ihanasta kommentistasi, nähdään pian uudelleen! :)